Volleyball


VOLLYBALL YEAH!

Heei!

Lenge siden sist! Jeg har vert borte hele helgen nemlig vert på slags vollyballleir i Øystese. Var kjempe gøy, vi tapte 2 og vant 3. Kom på 3. plass det er jo bra! Mange veldig gode der også. Så dessverre ingen internett har ikke tatt noen bilder noe som jeg er helt angrer på jeg ikke har gjort...Men får kanskje kopiere litt av de andre senere visst jeg får låv. 

Nå har jeg den gangsperren i armene hehe, men det er et godt tein!:-)


Hjemme etter turneringen

Volleyballturnering!

HEII! 

Idag sto jeg opp tiidlig tidlig, klokken var vel halv 9? Hehe ikke så tidlig da men det er tidlig for meg. Vi skulle nemlig på volleyball turnering på Sotra! Jeg har spilt litt volleyball hjemme ogsånt om sommeren ellers var det nytt for meg å være med på sånn. Og vet du hva? Vi vant hele greien! VI var i 2. divisjon så nå er vi i 1! HOHO! Er så glad! Tapte ingen sett! Vi spilte 4 kamper og tilsammen 8 sett. Hele dagen gikk bort var med i både semifinale og finale. Først var jeg i stuss og jeg skulle være med og sånt, men nå syns jeg det bare var gøy. Så tror jeg vil forsette med det! 

Ellers nå har jeg litt gangsperr, spilte litt fotball igår, og har litt gangsperr fra da, ellers så kommer jeg sikkert til å få det litt i måren også, men har tøyet litt ut da, men jeg er jo så tålmodig til deet...Jaha. Men nå chiller jeg resten av dagen og skal sove leeenge i måren! 


Bra jobba gid!