Sminke, outfit og mote


Outfit 01.03.2013

Genser Cubus shorte bikbok bukse dr.denim solbriller ?

 

Innkjøp/outfit-Igår

Gårsdagens outfit og innkjøp!


Singlet-bikbok 129.-/Shorts-bibok 349.-

Singlet-bikbok 129.-/Bukse-Cubus 399.-


London 2012

Blueshaddow

Heey!

 Ja så i et blad som en modell hadde blå øyenskygge og blå eyeliner, så fikk jeg så lyst til å prøve det ut da. Så jeg gjorde det jeg! poppet meg med blå øyenskygge å blå eyeliner og leppetift og lipgloss og greier. FUNNY to try!

 
Tahaha!

Dagens randome outfit 24/06 - 2012

My favourite make up!

Heeisann!

Lite blogging i går, knoow. Men back now! Skal vise dere mine favoritt sminkeprodukter og hvorfor jeg liker dem og sånt. Liker egentlig mye av sminkene mine er liksom ikke noen jeg er sånn veldig missfornøyd med da, for å si det sånn. Så skal vise dere mine sminkeprodukter som er på Topp!

 

Jeg liker veldig godt disse øyen skyggene, det er så mange forkjellige farger og du har liksom alt i et. Det er hele 88 øyenskygger så er veldigfornøyd, fikk denne til jul så vet ikke hvor den ble kjøpt men jeg tror jeg har sett den på Lindex? 

Også denne øyenskyggen her er jeg veldig glad i fikk den faktisk i et topp blad ^^ Er en fin sommerfrisk farge!

Min favoritt foundation er helt klart denne her fra e.l.f! Dekker go gjevner veldig bra. 

Mineral blush fra e.l.f fargen''joy'' love, love! <3 Gir en fin glød.

Beste mascaraen evaa! fra maxfactor. Klumper aldri og gjevner det godt ut over øyenvippene dine. 

Øyenbryns lift and fill, digger den løfter øyenbrynet og forsterker akkuratt passe.

Ååårh! Denne her er herlig! kjøpte den i London og elsker den, den lukter godt og er rosa med litt glitter i en lipgloss som jeg skal ha for livet!

Britney Spears parfyme garantert den beste av mine parfymer!

Min sminkeskuff! <3

 

 

Snx senere puseer! 

 

Gårsdagens antrekk

Gårsdagens antrekk får dere se her! mesteparten av klærne er fra bikbok så er ikke vits i å skrive hvor de er fra å sånt. 

Orker ikke skrive så mer, hehe latiing tenkter du, og jeg knoooows! <3

 


Stygg itrynee..

Outfit 14.04.12

Yeess nå har jeg sett en film som heter trolljegeren, haha er ikke så gøy da men den er litt morsom ^^

Her kommer outfiten jeg sa jeg skulle gi dere senere ikveld :) Knoow trynet mitt ser helt fuckaut men ble nå sånn? :P Gidder ikke skrive noe mere sykt vondt i hode..

 

 

 

 
T-shorte fra H&M - Shorts fra ? Merke heart qualic - Jakke fra Denim Co. - Armbånd ? - Camera - Canon EOS 550D

Bare tilbehør

Hey!

Jess, i dag ble det bare tilbehør kjøpt på Os. Kjøpte 4 ringer. 1ne var alene og de andre var det 3i1 ^^ Spiste på cafeen og koste oss. Kjøpte også 1 sett med øredobber har ikke så mye av det :) Så det var like greitt.

 

Nett sett paradise og det sjekket inn en ny gutt. haha de trodde jo først han var homo men viste seg at han ikke var det. Mr. paradise skulle jo begynne nå, hahaa var litt funny å se Andreas slite litt xD

 

Åhhh blir så irritert på det drite som er galt med blogg.no nå for tiden -.-' Får ikke lastet opp bildene mine! Og derfor får jeg ikke skrevet før nå osv...
 

Maybelline New York

Hei!

Ja, nå har jeg Silje og Helene vert for en stund siden på butikken ''Yes'' det er egentlig en leketøysbutikk :P Men det er mye annet åsså. Det var komt Maybelline sminke der! Yeaah, så har funnet noe jeg har lyst på. Eller ikke bare sminke da men litt øredobber og smykker osv.

Nå er jeg kommet hjem fordi jeg skal på zumba halv 8-halv 9 elns. Nå bare måtte ta et innlegg før jeg skal dra. Vi var også på cafeen, kakaoo! Yummi, elsk med krem og marengs! Jeg gleder meg så syykt til fredag for da skal jeg i party til Silje skal hjelpe henne med å gjøre det klart og sånt. 
Yummi!

Snx, i kveld sjønninger! <3

Shopping and Outfit

Heisann!

Jess, jeg har fått nettet tilbake! Og meg, Solveig(solvusios) og Maria(mariamays) Har vert til Os på shopping. Jeg kjøpte noen solbriller, leppestift og litt snop elns :P Har sett på en concealer og men jeg hadde til slutt ikke nåkk penger til dem ;( Menne jeg kjøper nå bare den nesten gang ^^ 

Nå er jeg veldig glad for at jeg har nett i gjen og kan blogge, srry for at jeg ikke ar skrevet men u know, waven't network.. But I'm back now! 
En leppestift fra maybelline new york 109 rosy dream 120.-

Solbriller fra lindex 59.-

Hadde tenkt på denne

og denne, men hadde ikke mere penger..:P
Outfit


Jakke fra XXL, bukse fra Kappahl, Sko fra Adidas