Mine grimaser


Mine grimaser

Heei!

Har ganske mange grimaser så jeg ville bare vise dere på gøy. Haha, hvordan jeg er når jeg er sur, glad, sint osv. Skal finne noen randome bilder så får dere se, og så har jeg ramset opp hvordan jeg ser ut med de forkjellige greieene, visst jeg ikke finner noen spess bilder da ^^ pleier som oftes å se helt mongo ut på de aller fleste bilder, for å si det sånn så tar det lang tid før jeg blir fornøyd med bildene mine..baaad.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Haha, nett kommet hjem fra skolen, og er ferdig med fremføringene! whohoo, endelig slepper jeg å stresse mere. Men vi skal jo ha prøver og tentamen og masse sånt bull, såee ikke ferdig enda.

Tenker forsatt på hva jeg skal videoblogge om, ble ikke noe blogging i går btw, fordi var på sånn foreldre å elev oppmøte på skolen elns, fordi vi skulle snakke osv litt om klassen vår. For å si det sånn så sier mange at vi er en sånn bråkete klasse å lager mye drama og sånt, men jeg synst at vi er en bra klasse, for å si det sånn så hadde jeg ikke synst det var så gøy å ha vert i en annen. I begynnelsen når vi skulle få vite hvilken klasse vi skulle gå i og sånt, hadde jeg lyst til å bytte, fordi jeg kjendte nesten ingen der. Men nå har jeg ikke overhode lyst til å bytte, er kjempe fornøyd med klassen og blitt godt kjendt med alle! 

Mine grimaser:

                                Typisk ''okeeey''  blikk                                                                                                               Smiske blikk 

 Treett blikk ''Skjer ofte på skolen''                                                                                            randome et..


Glaa blikket :D


feile deg'' blikket, haha


oppmerksomhets blikket (Y)


Alt dette var bare helt random, mHm, men det er jo mej!!