desember 2012


Oversikt

Heei! I dag kommer mest sannsynlig den spmrunden på video, prøver på det denne gang! Har ikke kunnet blogge nå fordi jeg var på sleepover hos venninnen min Marte! Så var litt vanskelig. Men den videoen kjem i dag I think! Vist jeg greier det! ;*

 Noen bilder fra julaften!

 

sweet


Oversikt

Hakke ord jeg...

Hei!

Igår kveld laget jeg spmsrunden nå må den bare redigerest! Så skal jeg få den innpå bloggen så snart jeg får den klar. Idag spilte vi håndball kamp, skal ikke si hva stilligen ble...Men hvertfall jeg skal jo kanskje slutte, har for travelt og holder på med andre ting som interisserer meg mere. Og kunne tenkt meg å starte fotballen igjen bare jeg vil ikke spille med 98,97,96,95 og 94ere. Jeg vil starte 99er og 98er igjen og kanskje 97er. Men det som er problemet er at vi ikke er nåkk :/ Årh, hate it! Men, men. Det får vi nå se...

0 bilder idag, så men det går nå fint...Må bli bedre å ta bilder fortiden! Må skaffe meg eget kamera, når jeg får konfe pengene mine! I'm waiting til den tiden kommer! Nå er jeg driit leei, og skal chille maaax, sees!
Dagens outfit..

Haha! Dagensoutfit var i pysj! Ja jeg elsker å bare være i pysjen hele dagen og bare chille ned på av og til. Og nett idag ble det sånn! Jeg rakk faktisk å sminke meg litt da. Hatt en fiin jul igår daa folks? :D Det har jeg!

Jeg skal snart lage spm runden, så bare kom med spm! Tror jeg tar det på video, visst det ikke blir alt for gææli!

 
Pleease prøv å ignorer rotet...

Good Juul!

Good Juuul alle sammen! Ønsker alle en kjempe fin julaften idag! Håper alle får noe av det de har ønsket seg og koose seg masse idag! Kan ikke tro det er jul nå allerede. Og når jeg sto opp i dag, så jeg ut vinduet, snøø! Det har snødd i hele dag nesten, er så glad vi fikk litt snø på julaften i år da! :) 

 Merry Christmaaas! 

Only a day

Ææææææ! Bare en dag til jul!!!!!! Cant wait!! Ble mobilinnlegg nå siden jeg inne gidder å ta opp pcen... Men har fått en del julestemning nå! Borsett fra snøen, where are you?!

4 days

Heeellu!

Only 4 dager igjen til juul! Wææ! Gleder meg :) Har ikke noe særlig julestemning fordi det er ikke snø, og det føles bare ut som det er november liksom. Jaja, nå er det ikke lenge igjen. Noen begynt på julebakst? Vi holder på! Eller har gjort en del da. Er sånn stress med pressanger! Er ikke ferdig med alle, så de får heller få dem etter jul elns....mhm.

 Husk å still spm til spmrunden! :) I forje innlegg!

Spørsmålsrunde

Heei!

Har ikke blogget de siste 2 dagene, har rett å slett ikke har tid. Dere vet nå i juletider har jeg det gaaaaanske så travelt kan man si! ^^ så får ikke blogget noe særlig. Vet heller ikke hva jeg helt ska blogge om. Blir liksom nesten bare hverdagsinnlegg men Nå tenkte jeg å kjøre igang å lage en ny spørsmålsrunde! Såå det er bare å komme med spm. Bare kommenter i kommentarfeltet så lager jeg en spm runde vet ikke om det blir video eller jeg skriver, det får vi se på. Men bare HIV ut med SPM!

PS: jeg svarer ikke på privatspm. så er ikke vits i å stille sånne unødvendige spm. Sånn at dere vet at jeg kommer ikke til å svare på alt :) 

 

 

 

So True

Jeg er helt enig med voe når det gjelder dette! vet det er en ganske gammel video, men det er så sant! har heller ingenting å si hvor gammel denne videoen er bare, I totally agree når det kommer til dette her med hvem som er penest og ikke minst folk som sier: Åårh jeg er så tykk osv. jeg har kanskje sagt det før jeg også, men når jeg tenker meg om er det folk som har det mye værre en dere. Mennesker som faktisk sliter med kroppen sin. Bare vær fornøyd med deg selv og lev livet som voe sa! Se videoen så kanskje dere forstår litt :) 

 

Julekalender

Heiigjen!

Blogg.no og 1881 har laget en julekalender for oss i år! Alle som vil kan delta. Du kan vinne flåtte premier hverdag! Til en verdi på over 1000kr. Det er bare å henge seg på og bli med!  For å komme inn til julekalenderen kan du klikke HER 

LYKKE TIL! 

 

 

Nytt juledesign!

Heei!

Jeg fant et fint juledesign! Helt enkelt og greitt nå i juletider. Det andre var litt rotete. Så her er det nye! :)

 

Hva syns du?  

Julerydding!

Heeluu!

Jeg holder nå på å rydde rommet mitt. Og skal så legge litt mere julepynt der! Er jo bare 9 dager igjen til jul! HOHO! Så må få littegranne ordning. Er nesten ferdig med julepresangene, har en del igjen enda daa, skal reise til Bergen på mandag(ganske sikkert) med pappa. Såå får jeg  se om jeg finner resten! :) 

 

Rommet mitt før:

 Etterpå:


Coolstuff

Hei!

Jeg var innom coolstuff sin nettside. Og de har utrolig masse kult der inne. Alt mulig som: Teknikk, hobby, fritid, hjem og hage og alle slags julegaver. Det er også innen kjøkken og mat! Utrolig smarte ting! 

Dette kameraet tar bilder og kan skirvest ut dersom du er fornøyd, gammel sjarm møter ny teknikk! Utroliig kul! Du finner den HER
 

POLAROID Z340KAMERA

 

Eller hva med dette? Sko som lyser i mørket, ved hjelp av LED-lys! Festes i skolissene ta bort de gamle, ta inn de nye og dance! Fåes i både RØD og BLÅ. Kan kjøpes HER

LED-SKOLISSER

 

 

                   VEGGIE TWISTER   Sjokoladefontene


 HER                                               HER

 

 

STIRR AUTOMATISKVISP

   FInner du HER

 

ZIPSHOTKAMERASTATIV

FInner du HER

 

 

Og mye mere! Anbefales og gå innom der en tur!

//sponset av CoolStuff gjennom SponsetBlogg.no//

12.12.2012

Hei!

Nettopp hjemme fraa stallen! Hehe, kom akkurat på at det er 12.12.12 idag! Der jorden skulle gå under! Meeen feeil, får se om det blir 21. heller da. Nååå er jeg veldig lei og sliten så skal take a nap and take it chill og se på pakten! Haha, jaaaa det er faktisk veldig gøy. We never grow up! (Y)

  

10.12.2012

Hei!

Nettopp hjemme fra trening. Og er ganske trøtt nåå...venter på farmen som vanlig! og det er finale idag! WOHO! Ååårh lurer på hvem som kommer til å vinne. 

Og noe jeg nettopp tenkte på er at det bare er 14dager til juul! Fyysøren det er bare 2 uker til! Whææ, må sjappe meg med pressangene mye stess der! ^^Men gleder meg og veldiiig da. Så vi får bare vente! Er ganske tom for bloggideer såå visst dere har noen så hadde det vert fint visst dere har noen forslag :) Skulle egentlig legge ut en video for lenge siden, men det ble ikke noe av... Men måå bli flinkere på det! 

 

 Gårsdagen!

OnePiece night i gåår! HAHA  er så lenge siden vi har gått i det så vi bestemte oss for å gå i det! ^^ Koooos

 

Idag har jeg vert til os og kjøpt julegaver er ferdig med de fleste vennegaver og har noen extra da seff! ;) SÅ nå er dt bare å venteee! ^^

 


looser


sexy!

 

let it snow
True story bro

Heey!

Home from ''Håndball trening'' var egentlig ganske chill eller vi trente da, men vi hadde ingen trener så vi gjorde egentlig det vi ville. De derre bildene fra bursdagen får jeg ikke vist nå pga. finner ikke ledningen til mobilen... Så den får dere ikke se nå da hvertfall! ;)  

Nååå ska jeg bare chille og se på pakten på nrk super åååee den er så koselig og supergøy! ^^ så skal jeg se farmen og kaose meg! Har nesten ikke begynnt på pressanger enda!!! Åååårh hater det stresset! men får nåkk reise t byn snart å finne noe!  Ork ikke skrive så mye akkurat nå laat jeg vet! ^^

  

long december night

Heiho!

Hjemme nå fordi Marte skulle på volleyball turnering i Bergen, skal spille mot NM i volleyball! Wow, heier på dere!  tok Littegranne bilder jeg i mens daa. Ivrig liten onge her nå siden vi har fått sånn fjernkontroll ^^ Er sånn jeg når jeg først får noe eg har lyst på bruker jeg det sånn støtt! Hvertfall blir en chill dag i dag skal kanskje ut en liten tur, må nyytee snøøen så lenge den varer. Er ikke sikkert den varer så lenge her for å si det sånn...

Bildene fra partyet i går får dere senere, har faktisk tatt litt bilder! flink Meeeget fint må jeg si!....


1. desember!

Heii! 

Jeg har vert dårlig til å blogge, men kommer definitivt til å bli bedre nå som jeg har fått denne sjønnheten her! Canon fjernkontroll(selvutløser) som er bare til å trykke på knappen og tar bilder! fint visst du er alene og sånt! Kjempe fornøyd! ♥ idag er det 1. desember whohooo! bare 23dager igjen til juul nå! gledeer mej! 

Skal også i bursdagpartyy til Kim! kl. 6 kanskje jeg får tatt litt bilder visst jeg er heldig. Er nemlig ikke så flink til det...HAHA. Nå skal jeg bare vente til jeg skal ut til vb Marte!  skal sove over der så gøy lenge siden nå! 
Thaha, poozeen! 
Begge 2 bildene er tatt med fjernkontrollen.