oktober 2012


Friends are like stars

Heeelllu!

Birthday party last night! Hos kjæære Silje vennen! Hatt det gøy! Kunne ikke blogge daa vettø! 

Idag har det bare vært chill, ikke gjort en dønn dritt.. Borsett fra noe konfegreie(gudsteneste) i kirken. Haha, gleder meg til jeg er ferdig med det tror jeg bare har 5ganger i gjen? ^^ Fliink spør du meg... altså 5/8ganger. Mej venter nå bare på farmen 21.40 eller 45. Det er kjeekt det! Noen av dere som ser på det? Idag er det vel sånn derre kamp også? Spendanes!!!

 


Overskrift?

Heei!

Snaart skal jeg på klubb med gode venner! Nå skulle jeg bare blogge et lite innlegg før jeg drar, og pakker sakene mine for etter den skal jeg nemlig sove hos sjønningen Gisela(giselaa) 

 
Gratulera med dagen, Søøøtoo!

Heeei! <3

Sjønningen Silje har bursdag i dag du kan besøke henne her. Endelig ble du 14is. haha venta lenge nu jaaa. Nå er det bare 365dager til du er 15! :D HoHo, og jeg blir 15 om noe med 70 dagen :D HOHO! Haha, neeidaa skakke plaage deg! ^^ Sleeekt er det når du er født seent på året yeah! Jeg er veeeldiiii glaa i deeeg venneen! Du er en kjempe snill og digg guuurl u know! Luv u! <3 Kan ikke tro at jeg glemte den viktigeste dagen i livet ditt til å gratulere deg :O omg!! Dårlig sannviittighet heeer... Haha ^^ Kom brått på at jeg husket det deeer jaa! Haaa en kjempe fiin dag i daag venneen kjempe glad i deg <3

 


Glaaa i deeeg venneeeeen! <3 Ha en fiiin daag! <3Ukens blogg - Annieed

Heey!

Jeess! Annieed Ble ukens blogg! Altså Annie gratulerer!  hun legger ut veldig brae bilder, og skriver mye bra det inspirerer meg veldig mye! :) Besøk henne her på annieed. Anbefaler virkelig denne bloggen, la dere inspirere. Neste uke blir det ny runde, så da er det bare å bli med! :) 

 

Litt av bloggen:

 

Vil du bli ukens blogg?

Heii!

Grunnen til jeg ikke har fått blogget er at jeg har vert i bursdager 2 dager i strekk! Og har rett å slett ikke fått tid... hehe, dårlig gjort ^^ Men, skal prøve å få tid nå. I måren begynner pryo uken atså til dere som ikke vet hva det er det så er det arbeidsuke sånn at vi må finne oss en jobb og jobbe der i 1 uke i stedet for skole. Bedre enn det hverfall ^^ Nå sitter jeg med silje og gisela og snakker og planlegger bursdag og alt mulig her! hehe, men hvertfall vil DU bli ukens blogg? Da må du bare Kommentere i kommentar feltet og skrivened bloggadressen din så sjekker jeg den, og jeg velger en blogg jeg syntes var bra, jeg ser på bildene, kvalitet, og litt av det som inspirerer. SÅ bare legg i gjen bloggadressen din her! :) 

 

Haha

Heii!

No er jeg nett kommet hjem fra turn/trampett. Veldig gøy ? har ikke vert flink å blogge jeg vet :(( vet ikke hva jeg holder på meg egentlig ^^ haha, menmen blir mest bare bilder nå siden det er mobilblogging.

Me and you ?

Dagene som var

Heei! Sorry for lite blogging, vert borte heele helgen! Og ikke har hatt tilgang til pc eller internett noe særlig. SÅ ble extra blogging nå daa! På Torsdag var jeg til Byn med hele vennegjengen! Har ikke bilde av alle sammen men, men...Måtte se om jeg fant noe ^^ meste av pengene gikk vel på mat? haha, så gikk litt ned der. Men det var nå veldig gøy! Fredagen gikk for det meste med venner og litt sånt, så dere senkveld? One direction!? Thomas og Harald har vert i London og intervjuet de, så det MÅ dere se på fredag senkveld på TV2 kl 22:00 elns i den duren. Og så er det en sånn konk. og den skal jeg være med på der du kan vinne en reise til New York og møte dem og få være på konserten deres elns! Wiii, hadde vert en drøm! Så det får vi se om jeg rekker, har det veldig travelt for tiden har jeg merket? eller liksom som jeg ikke får tid til ting og tang... men, men sleekt e livet somethimes. 

Lørdagen var jeg i bursdag til Maria(backflipgirls) hun feirte den da, var vel sikkert 20stk. Vi så 2 filmer, og litt annet. Mesunner pengesummen hennes skal ikke si den...meeen I wish I was rich! Søndagen var det tjenesteoppgaver til konfirmasjonen. Vi har sånne oppg. vi må gjøre før konf. dagen vår får å bli konfirmert elns, men nå er jeg nå ferdig med de oppg. før jul da! Mangler bare ca. 4 ganger i gjen i kirken og litt sånt and then It's the day! Mye stress i 9. skal jeg si dere! Haha, men er nå gøy og da. Etter det var det venner og kos! kan ikke fatte at høstferien er ferdig allerede...Årrh! er VIRKELIG IKKE klar for skole nå!!! Hehe, skulle vært 1 måne minst! Vet jeg er kravstor, men de fleste er vel enige? men thats life the half part of it is the school shit, bare face it liksom! ^^ 
Digger virkelig det dekselet! ^^  

Sminkevideo-Hverdag

Heii!

Nå har jeg redigert videoen som dere har ventet på, laget en sjapp video laget den ikke i dag men for litt siden har bare glemt å redigert den ^^ noe av klippene ble klippet vekk av en eller annen grunn, såe bare se det dere ser ;) enjoy!

 

 

 

Bilder fra helga!
mongotrynet

Fangten vi fikk eller (jeg) ^^

Hugloweekend!

Heey!

Nå er jeg kommet hjem fra Huglo, og det gikk fort! Var nesten som jeg nettopp reiste jo.... jaja, var der i 3dager lørdag-tirsdag. Veldig gøy borsett fra været som var litt dårlig. For dere som ikke vet hvor det er er det en liten øy nesten med Stord. Vi fisket fikk 2, hoho! ^^ farmen begynnte bla. i går! 

But now i'm back! Bildene kommer i måren pga. mamma har bildene i bilen sin og hun var reist til sykehuset visst... kooosey! Såå de kommer i måren :)
Reiser

Heisann!

Jeg har ikke vert noe flink til å oppdatere på bloggen jeg vet! Har hatt det veldig travelt denne uken... Men sånn at dere vet jeg reiser bort i måren på hytta så jeg blir vekke litt. Er ikke nett der så får dessverre ikke blogget. Sånn at dere vet det.

Nå skal jeg sove og være klar til å stå opp tidlig i måren med Amalie Eikeland Holmefjord and Gisela Aase Skiple ?

?

Bilder(old)


Heei! Fant dette gamle bilde av meg og poooozen min (Tiara) Jeg har gamle pcen som har masse gamle bilder på ^^ skal ramse opp noeen!

AHAHAHHAHA! Vet rare bilder but thats me! ^^