september 2012


Silje!

Hellu idag har eg vert på senteret har vert sånn marked der nede, jeg kjøpte meg seff heliumballong! Filmet det på pcen men gjett va? Den var jo seff ikke noe lyd på så ble ikke noe av den filmen....jaja gjør det neste gang :))

Favoritteer

Heellå!

Hakke væært noe flink å oppdatere på bloggen ;( Vet ikke hvorfor, laat! ^^ Men jeg må og skal sjerpe meg på det!

Nå skal jeg vise dere mine favorittsanger, har en del, men tar bare de jeg hører på. Noen er på spotify mens andre er ikke kommet enda der, eller kommer ikke der!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hOlA

Heeluu!

Sminkevideoen kommer ikke helt enda har ikke fått redigert den ^^ Men skal gjøre det snart!  Nåå laager jeeg maat faktisk!!!!!!!!!

 
Selvutløser-fjernkontroll Canon

Heisannn!

Jeg har ikke vert så flink å blogge, knows.. Skal sjerpee meeg på det! 

 

Har sett litt på selvutløsere til canon eos 550D. Vet dere en plass det det er billigst? Vil dere annbefale det? Måå ha sånn nemlig! ^^ 

 

Hadde du gadda å sende en link til billigste canon fjernkontroll? :) Hadde satte stooor priis! 

Girlparty!

Heei! 

Jeg, Gisela, Maria, Silje, Solveig, Sunniva, Isabell, Amalie og Victoria har hatt jentekveld hos meej! Først var vi i bursdag til Gisela så neste dag var vi heer å koste oss, mes godis, film, gitar hero osv!

Nå holder vi på å lage pizza, boller og ostehorn vi skal  ha etterpååå tiil når vi skal see film ^^ ''friday 13th.'' Kooooos sneeix senere, skriver litt sånn brått på nå, men pga jeg ikke blogget så mye :) 

 


My baby! Dåke eeesså proo!HAHAHHAHA! 

Birthday Party !

Kooos gratulera med overstått Gisela! :D<3

18.09.2012

Heisann!

Jeg har laget en random rask sminkevideo som jeg skal bare redigere og så legge utpå bloggen. Det er en sånn make-up video sånn jeg sminker meg til vanlig. Er veldig mange som har spurt om det så er vel på tide, og legge ut en! Ville bare få det ut! ^^

 
Konfeleir!

Heisann!

Som sagt har jeg ikke kunnet blogget denne helgen jeg var på konfeleir med hele klassen! :) Vi gjorde mye forskjelligt! Som å gå til en plass å lage en landsby HAHA, maaaasse gudstjenester, drama(skuespill) sang og kor til fremføring i Holmefjord for foreldre, lek og underholdning og fritid osv. Var veldig gøøy! Syns vertfall jeg. Dere skal få se litt bilder av noe av det, ble mest køddebilder daa siden noen VISSE personer skulle ha mobben min ;)

 
Runar e veldig fotogeen!

Sondre! :D

Sebastian! :D

Sindre og Simen! :D


Simen! :D

Meg! o.0Ørjan, Sondre, Viljar og Jonas sitt hode! :D HAHA

Sebb!

Maria! :D

Marte og Victoria! :D

Silje, Amalie og Sunniva! :D

Marthe! :D

Helene! :D

Ørjan og Sondre!

DU som tok lånte/tok mobben min!Håvard! :D

Runar! :D
Kaktus sveis som Ørjan kalte håret sitt for! ^^

Sorry for store og små bilder, det ble sånn når noen tar ene veien med mobben og noen andre! :P

Gangnam Style

Hooola!

Denne sangeen er veldig poppis nåå, og jeg digger jo den daaa seff! Dere har helt sikkert hørt den pga den har vert på 1. plass på youtube du finner ikke orginalen på spotify dessverre:P

 

 

 

HAVE IT FUN

Har det super gøy jeg! 


Fritids? Jeg? Neeeeeeeeeidaa.....^^
 HAHAHHA!

Ny header!

Heisann! 

Jeg lagte en header i fullfart! Har bare tatt en cinema effekt å ikke noe mer gadda ikke likom ^^ men har nå en header iallefall isteden for et tomt hus! Hehe, sku bar si det snx puuser! 
Do you think ? 

BUHUU!

Heisann:(

Idag i håndballen greidde jeg å forstue fingeren! Så jeg har bandasje på nå, må helt sikkert ha det på i måren også.. hvordan skal jeg skrive ? får vel prøve... + at vi skal ha mat og helse, men da får jeg bare ta den av..selv om det gjør sykt vondt!

Greier ikke skrive mere sorry! ^^

 


 

 

JUST DO IT

Heii!

Nå skal jeg snart på håndball, må gjøre meg klar og sånn først! Sååå sneeix vii, headeren skal jeg lage i måren tror jeg sorry for at det ble så seent, men jeg må ha bilder tar kanskje en midlertidig header idag! :)

  Redigerte plasser akk nå: Picasa og Picmonkey

 Åååå, I remebeeer thaat!

Heei!

Jeg så igjennom macen til Victoria og de, og gjett hva jeg fant? Maangeoldis videoer jeg skal vise dere 1 av dem gidder ikke vise alle pga, mange er så teite ikke det at denne jeg viser dere nå da ikke er teeit, det er jo den! HAHA! Vi lagde en liksom blogg den gangen så skulle vi liksom være sånne fjortiser, lool greier ikke skrive, HAVE A LAUGH! 

 

 

BTW: header kommeer soon! 

Gudstjeneste-Konfirmasjon

Heisann!

Nå har jeg vert i kirken, måtte stå opp tidlig for å vær der, det vi gjorde var å få en rose og så stille oss opp. Og ferdig! Vi måtte vente i ca 1 time før vi kunne gå opp det var dåp før oss... Såe, er nesten nettopp kommet hjem!


U see me? ^^


 

Gårsdagen!

IKKE PARYKK NEEI!! ^^

KOOOS!

Nå er jeg med SIlje og Amalie sleeeepoveeers!  

Taylor Swift - L0VE!!!!

Heisaann!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Sævareid vert hos Sindree! ♥ Nå har jeg nettopp spist litt og måtte blogge littegranne!

Hørt den nye sangen av Taylor Swift? Årh digger den! Den heter We are never getting back together! Garrantert ny favoritt på spotifylistami! ♥ 

 


New design!

Nytt design da! Var døds lei det forje ^^ Header har jeg ikke laget enda, men skal gjøre det så snart som muligt! 

 

Hva syns du ?

Droppe Os pga kirke!

Heei!

Ja det er sant, nå som vi er 9.klassinger må vi gå i kirken mer enn 8 ganger! Og passer dårlig på onsdager pga, jeg skal jo til Os og ri liksom! Hver onsdag er jeg på Moldegaard, rir en gang i uken håndball mandager osv.. Årh, ble så irritert! Men, tenk på det positivet? Nopp I can't fix it!...

Akk nå sitter jeg på rommet mitt har nett ryddet litt i skapet mitt, har fått kleshengere og alt nå så jeg kan henge kjolene mine og sånt inni skapet! Kunne ikke det før, pga vi glemte å kjøpe det eller det var utsolgt elns :P Noe jeg må gjøre nå er vel å gjøre litt lekser? Er jeg ikke flink? HAHAHA!

 


Dream it, Wish it, Do it!My ettervekst begynner å komme!

Bloggtips?

Heisaannn!

Beklaaager for 0 blogging de siste dagene, har rett å slett gått tom for ideer..Noe som IKKE er bra! Må skjerpe meg. MEN har dere noen forslag til hva jeg kan f.eks blogge om? Finn på mye så blogger jeg sikkert om d! Videoblogg kommer ikke helt enda, viil så gjærne ha redigeringsprogram liksom ''imovie'' daa og det har jeg ikke, fordi jeg har ikke mac. Men jeg tror vi får det snart, iallefall skal jeg ha det til konfen ^^ Hahaha! Men hvertfall kom med bloggtips så får vi se!

 


ååhee :((( som om jeg svever i skyene!

Nye bilder kommer imåren!

Bursdag?

Jaaha! Jeg er blitt invitert i bursdagen til Svein Egil ^^ haha ! Eller egentlig er jeg med Maria men siden hun er der så er jeg også! Begynner kl 6-11 :) koos!

Heihaha!

Hallo!

Nå tar jeg meg en tur bortom til Maria! Måtte bare blogge et lite innlegg før jeg fær! ^^ Silje og Gisela kommer og bortom senere ithink. 

 

Dagens look:


Bildene er tatt med iphone, unngå det ryddige rommet mitt..