juli 2012


Brown eyes

Heisann!

Sorry for dårlig blogging idag!

Idag har jeg vert med Helene og Silje! De overnatte hos meg, vi såg film(igår) en Helene hadde med seg, den var veldig gøy å ganske trist. (husker ikke hva den heter)  Zack Afron var iallefall hovedpersonen i filmen. Ellers har vi tatt bilder, godiz, lagt vaffler og snakket osv. Haha! Koos. Ble litt sen videoblogging nå, skal tidlig opp imåren skal til Bergen sentrum på lagunen! Shopping til første skoledag og litt andre ting. Etter på skulle vi visst på vannkanten :P det var jeg ikke klar over, haha! Men det blir nå koos. ;)

 


Thaha, fight!

Gårsdagen!

Heei!

Igår var jeg med Silje! (cilic) hun har kommet hjem fra syden! :D vert borte fra meg i 2 uker.. Hun bare leavet meg her, hehe neida! Vi har kost oss masse tatt bilder, og snakkaa!  

 


fant ingen bilder av meg.. ^^og idag spiste vi smoothie! :D

Twitter!

Heey!

Følg meg på twitter da vel :D Du finner meg under @SvrenS Følger du meg følger jeg sikkert deg! Tihi, finner du ikke meg kan du gå innpå linken HER eller du kan trykke på knappen til høyre det den er formet som bokstaven ''t''

 
27.07.2012

Hallå!

Jaa, vert oppe å ryddet litt på rommet mitt faktisk! Nettopp ferdig, eller nesten daa.. bare sminkebordet mitt igjen som jeg ikke gidder å ta. Haha, det kommer jo alltid ting på den jo! Må få meg et til bord, men har ikke store plassen til det da :P Viil ha  TV på rommet mitt og det skal jeg! Men lurer på om jeg skal ha den på veggen eller på et bord. Fordi visst jeg har den på veggen og visst jeg evt. omubulerer eller hvordan det skrives :P så blir det jo på feil plass.. Men visst jeg har bord kan jeg ha den der jeg vil liksom men det tar så masse plaaasss! Såee får gruble litt på den saken!

Nåå fristet det veeeldig med smoothie! Haha, selv om det piss reiner ute hadde det vert godt. Har kjøpt ingredienser til den beeeste smoothien ^^ så faktisk oppskriften i et toppblad, overskriften heter vel noe med sommer elns. Thaha, let's goo!

Btw nå ser du fargen på håret :) Litt gulskær men det går bort med frisøren sin shampoo som heter (joico) det er lilla farget. Du ser kanskje ikke store forskjellen det er pga. jeg stripet det litt og litt så farget jeg det vel etter 4 gang med striping. Og det er forsatt litt lysebrunt noen steder. That's because you can't see it so much! But if you know me better than a monkey you can see it! Thahaha!

 

 
Thaha, lite å finne på! ^^


Jaha, her er da sminkebordet mitt som aldri blir ryddet!

Smoooooothie!

Noen andre enn meg som lagte smoothie idag? Var så fristende med jordbær sååe jeg jeg laget smoothie av det :D Litt appelsinjuice(kan bruke elpejuice også) og finish! simple and easy! 

 

 

Me want!

heiigjen!

Jaa, vi skal snart til launen i Bergen sentrum, har funnet meg masse kule klær jeg ar lyst på på BikBok! :D thaha! Her her de. 

 
Vil ha til 1000! 

Nelly klærene jeg har fått skal jeg vise dere i et annet innlegg :)

Titt'nteei-tått!

Heey! 

Fikk ikke blogget i går, som sagt var jeg nede med naustet til Marte, sov der 1 natt og derfor. 0 internett tilkobling..:P

Nå er det faktisk pent vær ute! Vert ute å solt meg og sånn med tått på hode. Har så langt å tykt hår at jeg må ha det nå jeg skal sole meg ellers får jeg jo stoort skille bak på ryggen å det ekke så særlig pent :P Tenkte måtte jo blogge et innlegg nå siden jeg ikke fikk gjort det i går, selv om det er pent vær ute, haha! Får liksom så dårlig sanvittighet, visst jeg ikke har blogget på 2 dager elns. Såå når jeg er i syden, jaa... hehe, kommer sikkert til å blogge litt der borte ^^ ellers blir det full blogging når jeg er hjemme igjen!

 
sminke frii...

Kos med Gisela og Amalie

Heey! Bare bilder nå! Litt fra i går og idag :D

 


Igår kveld ^^

Thaha, dagens outfit!Gisela sin dagsoutfit! (mine klær) litt store ? :D

Haha amalie <3 <3

Big different!

Hey!

Jaaa, det er en good del forskjell der vi skal reise til nemlig Larnaca, og her. Her er det piss regn og overskyet og i Larnaca er det full sool og sykt varmt! Gleder meg til å reise bort fra norge og hei til Kypros! Kan ikke love at jeg kommer til å blogge der borte for det første må det være internettdekning der og for det 2 kommer jeg ikke til å blogge før om kvelden i såfall :)

Nå sitter jeg her å gjør...INGENTING! Nothing! Tahhaa! Skal snart ut en liten tuur, aleene... Meeen i måren skal vi kanskje til vannkanten heter det! haha, har ikke vert der siden jeg var 9år og da var jeg for liten til å ta skliene alene! Var 10årsgrense :P but what so!

Glemte btw i går å si at det var den 22.juli i går som alle vet, Det er nå 1år siden terrorangrepene på Utøya og Oslo. Vil bare si at jeg tenker på dere alle som har det vondt og mistet en de var glad i. Sjønner hvordan dere har det :( OSL♥VE

 

Er dyrepasser for verdensbeste lilletass(Lars Monsen) :D

 

Hos Gisela!

Heey!

Idag har jeg vert hos Gisela med Marte og Amalie! Vi såg en film som het piraja elns, og spilte UNO, thaha :D Å gjett hvem som vant? ^^ hehe, meee neida vant 1 gang og tapte 2 ganger...-.- Bare flaks.

Har ikke noe å blogge om akk nå sååe, hhaah!

 

Tok dessverre ingen bilder...Såå blir et gammelt! Buuut i måren blir d ;D
 

yesterday 20.07.12

Heyho!

Bilder fra i går, volleyball og måltid!

 
Fint trynet på oss begge ;)
misslykket, spillegreie som skulle på kaken ^^ haha!

bursdagsbarnet(eller nett blitt voksen) o.o

Full fokus, med pizza i munnen!


 

birthdayparty!

Heei sjønniger!

Sorry for 0 blogging i går, hadde liksom ikke noe å blogge om :O Men nå har jeg gjort meg klar til bursdagsfeiring for søstera mi Veronica! Skal ikke pynte meg noe særlig pga vi skal spille volleyball ute i hagen og sånt, så vi kan jo ikke spille volleyball med  besteklær og høyhæler f.eks! Haha, det skulle tatt seg ut! Men jeg har på meg en rosa shorts og matchende singlet :D Tahah. Feiringen begynner kl 5. og utover så kommer ikke til å blogge før i kveld! :) Skal btw kanskje farge håret mitt ikveld, lysere :) (Y) 

 


Tahah, ser ut som jeg ikke har klær på meg, men har det assaa ^^bestillt - nelly.com

Heeiii

Nå har jeg vert litt ute å solt meg faktisk :D Ble sol nå! hohoo!

Skal vise dere det jeg har bestillt fra nelly.com! Masse som er på salg ihele 50%. 

 

Stone Bodycon Dress - 240.-

Trouble Tanktop - 119.-

The US Top - 299.- (ikke på salg)United Denim Hotpant - 229.- (ikke på salg)


lese din blogg?

Japppeeerz!

Jeg vil lese din blogg å se om jeg er interissert :D bare Skriv din blogg i kommentarfeltet og jeg leser den ^^ Yeah!

  

tusenfryd-wannawannawanna!

Heeey!

Så på en film jeg hadde på facebook. Jeg tok en berg og dalbane som heter speedmonster. Og fyttiikatta, den er såååå gøøy! Ibegynnelsen turde jeg ikke, men så tvang storesøteren min meg oppi den, og jeg angret ikke! Jeg tok den bare 1 gang :( pga vi måtte reise.. (tok den på slutten av dagen..) Menne løøweit!..  videoen kan dere se heer!

 
 

 

heart skips a beat

Hahah! Denne må dere see, syykt bra! Solveig viste meg den. Olly Murs og Niall Horan er til og meg med :D Enjoy! 

 

 

Blogger jeg leser!

Jaa, overskriften sier vel egentlig alt? Skal si hvilke blogger jeg leser hverdag liksom sånn nesten da. 

 

cilic

 Ja, cilic.blogg.no! besøk den. hun er isyden nå i Tyrkia, så kommer sikkert ikke til å blogge da. Men til vanlig så gjør hun som oftes d :)

 

eliasss

eliasss.blogg.no! Hun heter Maria, og jeg besøker henne veldig ofte. anbefaler å stikke innom en tur!

 

tcmn

tcmn.blogg.no! leser henne veldig masse, hun er på topplisten av norge har vert på 1.plass mange ganger! :)

 

sophieelise

sophieelise.blogg.no! hun er også på topplisten av norge. leser henne mye! :)

 

L0ve

l0ve.blogg.no! Ja hun og er på topplisten av norge! Leser henne like mye som de andre ^^

 

hegj

hegj.blogg.no! Helene is her name. kjenner hun irl også, besøk hun! :D

 

skaathunkleivane

Japp leser de ogsåå, liten stund siden sist men besøkte de i dag også! ;D

tysnes, lidolido og tivoli!

Heeey!

Idag sto jeg og Maria tidli opp og skulle til  Tysnes med båååt! whohoo, denne gangen var jeg med Maria da seff, så traff vi Ingrid og Karina nede med lidolido konserten :D (Viser bilder i et annet innlegg av den) Senere var vi på tivoliet og Møtte Vicen, Isabell og Sindre, men han gikk så snart :( Menne iallefall. Goody, nå sitter jeg og Maria her og var litt oovoo med hverandre! haha fritiidz til 1000! <3

 


Måå alltid ha med litt kødde bilder ;*

Tysnes whohooo!

Hey!

Hatt en super dag med Sindre og Maria :D var på tivoliet tok koppene og 2 andre ting de andre var bare kjedelige ;) ble døds kvalm etter 4 runde :S

Skal kanskje i måren på lidolido, mamma gadd ikke i kveld ...-.-

Vi ble ikke kvalme nei...^^

Får vi kontakt?

Heey!

Får vi kontakt med Helene? neeeh, fant senere ut at hun var en annen plass enn hjemme! Haha. Maria, ville prøve en annen stemme såe, blir liksom aldri lei denne videoen! :D

 

 

com'on

Hei! 

Idag sto jeg opp sånn ca i 10 tida, fordi Sindre kom en tur bortom. Han sku klippe seg, og så kom han bare bortom hit. Senere var jeg med Helene, Silje og Maria! :)) 

Nå ligger jeg i senga å chiller! Har oovoo med verdensbeste venner! 

 btw video kommer snart :) 

ojojj!

Heeei!

Sorry for lite blogging blogget hverken i går og i forgårs.  Nå sitter jeg, Maria og Silje her å spiser, før vi skal reise til Sindre! Vi tar 17.38 bussen bort, bytter i kilen. Filmet en drit bra film i går, eller det var vel ikke jeg som filmet da, var maria. Men vi snakket fra et blad som heter jentesnakk. Sånn om kropp, gutter og pubertet og sånt. Så filma jo Maria da, hahaha. Fikk så lyst til å legge den ut. Men vet ikke om jeg får låv av maria. Hahaa!

  

Vetsje ka overskriften ska vær?

Heey!

Idag har jeg Silje og Maria chilla og vert på bensen og kjøpt oss noe snadder! Senere måtte jeg hjem å spise, men silje kom vel bort i 10 tida elns? Hun dro nettopp daa..

Idag har jeg faktisk ikke spist så mye godteri! Spiser nesten aldri på lørdager, men brus blir det aldri nåkk av.. ^^ Kunne erstattet godteri med jordbær for å si det sånt :D

 
Rydding

Hallå!

Nå rydder jej rommet mitt! Litt massee klær som måtte fixes. Men er i box nå daa! Skal snart en tur bort til Maria med Silje :) Måtte rydde littegrann først.. Men aldri uten musikk!

 

 


Rydde aldri uten musikk!


Blueshaddow

Heey!

 Ja så i et blad som en modell hadde blå øyenskygge og blå eyeliner, så fikk jeg så lyst til å prøve det ut da. Så jeg gjorde det jeg! poppet meg med blå øyenskygge å blå eyeliner og leppetift og lipgloss og greier. FUNNY to try!

 
Tahaha!

Hos Maria!

Heei! 

Nå er jeg hos Maria, vi har badet og solt oss! Nå chiller vi på pcen og skal snart ut sikkert. Er så syykt varmt ute også :O Hehe, men det er jo braa da (Y) Venter på Silje som skal kommened litt senere, soo wait a while? 

 


gangsta stileen! (tatt for 2dager siden)
sol, varme og bading!

Heeei søtiser! 

Fikk ikke blogget i går, pga sov nede med stranden altså i et naust. Er ganske varmt uti sjøen, sikkert sånn 16-17 grader elns. Men Ja, i går reinet det jo mye men så når vi våknet i dag mårres var det full sol! Vi har grillet, badet og solt oss! Jeg var med Gisela, Marte og Amalie. Så nå er jeg nett komt hjem. Og seff måtte jeg jo blogge et innlegg med en gang jeg kom hjem. Har ikke hatt internett tilgang så derfor har jeg ikke kunnet blogge. But now I'm here!

Fått fine forslag til videoblogg tenkte jeg skulle lage den derre sminkevideoen nå, så må jeg sikkert redigere den senere på imovien til Silje eller Vicen når de er hjemme :D Har nemlig ikke selv.. Men det skal jeg nå få til konfen! Macbook Air in my  

 


Giselaa! <3

the shit

Heei!

Nettopp vert i dusjeen, så måtte jeg blogge et innlegg! Ble ikke noe videoblogg enda, men skal prøve å lage den i måren, så må jeg sikkert redigere den senere :)  så kan ta litt tid.. Men hvert å vente på!

Har hengt opp en del plakater på rommet mitt idag! Mest av 1D, men noen andre ogsåå da seff. Skulle jo lage en video av rommet mitt også ja btw. Får se når den blir.

 
 

Facebook

Jeess! Heei bloggen!

Nå sitter jeg her med Silje og Helene og prater og sånt, Helene og SIlje er helt i 100 etter at de fikk vite at Justin Bieber kommer tilbake til norge til neste år! Om dere lurer på om jeg skal være med sååe...nei! er ikke noe fan av han, har liksom ikke noe i mot han og sånt, men er ikke sånn at jeg kommer til å gå på konserten hans.. ^^ 

Ja, vet at jeg har hatt et innlegg om dette før, men fått noen nye lesere nå som sikkert ikke vet at jeg har en facebook side. Visst du trykker LIKER på den siden HER. Da kan du få lettere oppdateringer om bloggen min. Jeg legger ut linker der når jeg har nytt innlegg, så kan du lettere se når jeg har skrevet nytt innlegg! :D

 

Fant dette gamle bilde heer! hahahaa

Gårsdagen

Ja fikk ikke blogget i går kom så seng hjem, men vi spiste pizza og koste oss!

Idag skal jeg, Helene, Silje, og Sindre til Jonas! Dere får bilder senere i kveld :)

Helene har d gøy med mobben min jaa!

Barnevakt?

Heey!

Grunnen til at jeg ikke blogget i går er fordi jeg sov i telt med: Silje, Helene, og Marthe ^^ vi døgna eller nesten da :) Piss regnet så var litt vanskelig. Var jo torden vær og greier ute og gjett om jeg ble redd!! Heh, neida jeg elsker lyn og torden og sånt er så gøøy! Hehe ikke så mange som liker det da, men syns det bare er gøy jeg ^^ eller kanskje ikke når du er helt alene da..

Nå er jeg med Silje vi hører på musikk! Helene kommer snart bort og. Vi skal være barnevakt for Tonje(ungene) kl 8 elns så d blir jo gøy ^^ hehe!
Ble mobb innlegg pga har ikke pc og gadd ikke låne bare tok et enkelt og greitt innlegg med mobbeen min :D

Lånte noen klær av Silje ^^