juni 2012


Needs help!

Hallåå!

Trenger hjelp av dere på ny videoblogg! Hva skal jeg videoblogge om? Jaa du har sjansen til å finne på forslag til hva jeg skal videoblogge om. Tenkte å lage den i måren. Skal btw lage en sminkevideo, men vet ikke når den blir. Så bare kom med forslag så skal jeg se om jeg får til noe av deres ønsker :)

 


Ny favoritt!

Heey!

Jaa jeg er veldig glad i one direction, som noen av dere vet og kanskje noen av dere kanskje ikke visste :)

De har jo noen nye sanger da, eller nye og nye da, men ganske nye. Min nye favoritt er another world! her er deen <3

 

 

Starred-lista mi

Heey!

Fikk ikke blogget i går, hadde rett å slett ikke tid :/ men nå er jeg her vettø! :D takk for alle som har vert innpå bloggen min, setter stor pris på det! Var faktisk ganske overasket over hvor mange som var innpå den i går. 83stk. er ikke gale siden jeg ikke blogget! Dere er best <3

Nåå sitter jeg her å chiller med Silje og Vicen hos Silje. Silje plager meg med en 79 minutters sang på spotify, pga jeg hadde på en sang som varte i 7min så skal hun liksom ta litt igjen. Men måte på å ta igjen da spør du meg..  ^^

 


der ser du..

Heiho!

Heeei, bloggen!

Sorry for lite blogging i dag, har vert ute hos mormor og klipt plenen en sommerjobb på en måte, fikk liksom 50kr. for det da!

Men hvertfall har jeg vert med Maria og Silje idag, Helene og Marthe kom ned senere, vi chillla og litt sånt, jeg skal bort igjen til Maria senere, skal sove oveeer med Silje! ^^ Sleeepoveers! Skal steke en BigOne, og kose oss! Måtte bare blogge et lite innlegg nå før jeg stikker bort igjen! Kanskje jeg blogger litt der borte også :) 

Sees! Luu <3

 styggitryneejajegveeet!Sjønner ikke hvorfor det ene bilde ble større en det andre.. o.0

Another World

heei!

Nå, sitter jeg her å chiller i senga! Idag har jeg fått besøk av Sindre, Simen, Ørjan og Maria! Vi så film, chilla og så gikk Simen og Ørjan bort på senteret så vi for etter de etter en liten stund. Når de var gått var jeg og Maria på web med noen Maria møtte i går som hun ble veldig glad for!

Maria, Simen og Ørjan har spammet hele mobilen min så den er sikkert fullt av bilder og sånt, men da får jeg litt bilder på bloggen og daa ^^

 

 Nelly-VIP salg!

Heey!

Ja nå er det VIP salg på nelly.com 50% på 1000-vis av varer! Har funnet meg maaasse, som jeg har lyst på. Alt du må gjøre er å gå inn HER så skriver du inn koden ''SUMMERSALEVIP'' så får du opp alle varene som er på 1/2 pris!

  

 

Innkjøp! 25/06-2012

heey!

Fikk, ikke tatt bilde av alt jeg har kjøpt idag, men nesten alt! Pga, kamera var tomt for strøm..

Hatt en fin shopping tur, med Silje, Maria, Vicen, Isabell, Helene, Solveig og Amalie! Har egentlig bare kjøpt klær, og sånt, men alltid gøy med klær! Før var jeg sånn at jeg haatet å gå innpå klebutikker ogsånt, men nå er det helt motsatt. Eller er jo ikke så gøy når du ikke har penger daa, men. ^^

 


Shorts-Cubus 149.-BH-Lindex 149.- rosa inni :D

Topp-Cubus 149.-

Bikini-Cubus 79.-

Shopping

Heeey! Bloggen :D

Nå er jeg på os meg my friends! Vi sitter her og snakker og har vert inni butikker har kjøpt det meste på Cubus! Var så masse pent der inne, fått kjøpt meg bikini og shorts og litt sånne sommerklær ^^

Idag så jeg på blogglista i Fusa og min blogg er på 1. Plass :D har ikke vert det på en god stund nå, hadde ikke greidd det uten dere verdens beste lesere! <3

Legger ut et innlegg om tingene jeg har kjøpt senere ikveld snx ?

Me waaaant! Björn borg ??Hakke råd:( 700kr...

Silje & Benny

Having fuun!


Sku se hvordan jeg var med brune øyne

VerdensBeste

Heeei!

Jaaa, tenkte jeg skulle ha et lite innlegg og my boy Sindre Rolland!

Jepp, du betyr alt for meg, og det er helt ubeskrivelig og si hvordan du er, du er deg selv og det er noe me like! Du kan av og til være litt sta og sånt men det er nå alle. Vi gjort veldig mye gøy sammen! Kanskje du ikke vil at jeg ikke skal legge ut dette innlegget her, men det beviser iallefall hvor mye jeg er glad i deg! Og det skal du vite at ingen er sånn som deg, du er spesiell og det er det som jeg liker ved deg. Liker deg uansett hvordan du er, ikke får hvordan andre vil du skal være, men tør å være deg selv! 

Hvordan ble vi sammen?

For det første, er det ganske lenge siden over 1halvt år nå! <3 Men hvertfall snakte vi mye på facebook sammen. Om alt slags mye tull! Fra A-Å. Så begynte han å tulle med meg og litt sånt, så jaa gjorde jo jeg det tilbake og daa, men jeg husker liksom ikke helt hvordan det sjedde, det sjedde bare liksom. Ja som sagt har vi sånn ca. vert sammen i 1halvt år. Den 30.november sjedde det!  

Ja i så fall så er jeg veldig gla i deg du beyr alt for meg og finner ingen bedre  Deeet skal du viiitee! 

 

 
     

 

Dagens randome outfit 24/06 - 2012

Good friends!

Heei!

Nå sitter jeg, Maria og Silje og chiller i senga. Slitene i dag, vet ikke hvorfor men vi har iallefall vert på sykkeltur og så er det jo så varmt ute sååå. 

Men nå har vi tatt bilder med mitt og SIlje sitt camera! ^^ orker ikke skrive mere, vet jeg er lat men, sånn er jeg..! Blir bedre senere ;D

 


St. Hans

Bilderull fra i dag!

 
Sandy Beach - Lanarca(Kypros)

Hotellet vi skal på heter Sandy beach i Lanarca. Har funnet noen bilder av hotellet og stranden. Vet ikke helt om alt er fra der vi skal være da men det er iallefall i larnaca!

 

Noen av dere som skal vekk i sommer? :D

En stoooor overaskellse!

Jaaa, jeg fikk vite i dag at vi hadde bestillt syden tur til Kypros(Lanarca) :D Yeeeey, var på tide nå egentlig har ikke vert i syden på 3 hele år :O pga, vi har vert på norway-cup alle årene så har liksom ikke hatt tid..Reiser i august så får håpe at det er fint vær der, og at vi får litt farge! ^^ Er jo så mange som skal vekk nå så jaa, må vel vi også daa :D

Legger ut bilde av hotellet vi skal på senere!

Jepp, idag er det sankthans og vi skal tenne bål og grille med hele bygda i dag, kl 6 ikveld! Dumt at det reiner, reiner alltid på sankthans, typisk! Samme med 17.mai også, piss vær, men kom seg ut over dagen da :) 

 


Ny favoritt! Sparkling isTe (guava) 

 

 

Forskjellen

Heey!

Nå skal jeg vise dere forskjellen melleom fargen på håret mitt fra mørk til lys. Vises ikke så godt på bilder da men ganske bra :) Skal farge det en gang til om 2uker ca. Får å få riktig resultat! Fargen jeg brukte var denne her brukte 2 stk har veldig tykt hår så trenger iallefall2 pakker. Blir jo seff ikke så blond daa, men den var veldig bra! 

 


Føør

Afteer!

All the people tonight put your hands in the sky!

Heey!

Nå har jeg, Isabell, Amalie, Vicen og Gisela vert på butikken og kjøpt masse frukt til fruktsalat og chips og digg! Så har vi spilt volleyball og kost oss! Til reinet kom. åååå blir så suur kommer jo alltid rein når jeg er til stedet.. :P Men, men..

 Hva har dere gjort på idag?


 

header

Jeess!

Endelig har jeg fått en header! Fikk litt hjelp av søsteren min(veross) laget den i photoshop CS5 får de som lurer på det :)

 
The fight!

Jeppers, her har dere videoen, haha ler meg i hel hver gang jeg ser den! :D

 

 For at videoen skal ikke hakke og være god kvalitet så trykk på hjulet nede med videoen og ta på 720HD for best film!

Litt sånn forskjelligt

Heey! 

Nåå har jeg nett kommet hjem fra framo, har trent litt og solt meg ute, var så pent vær i dag også! Borsett fra skyene som kom litt senere.. Føler liksom at de hater meg, kommer jo alltid når jeg skal ut. Men, men fikk nå litt daa ^^

Videoen om når Silje og Sindre var så hyper kommer idag. De kjemper om dynen min, som de abselutt skal ha begge 2 så hvem vinner mon troo? Tenkte jeg skulle ligge i telt i dag med Gisela, Isabell og Vicen. whohoo er jo så pent vær ute såe passer fint!

Farget meg foresten lysere idag :D(blond) ble ganske fornøyd ble litt gulaktig/oransje oppe med etterveksen men ikke mye! Så får vel bare bruke blonde sjampo og balsam så blir det bedre! Viser bilde senere. 

 


Jeg sendte mld til 2326 alltså ''Adam'' på gøy liksom, haha er jo litt morsomt at de vet det en halvtime etter på sånn ca. fikk jeg mld der det sto det der oppe. Men en ting er at det koster sånn 40kr. pr. mld. så ville ikke anbefale det liksom..


Ikke etter fargingen(gammelt bilde) fikk ikke lastet opp de nye så gjør det senere :)

 

Summer Vacation!

Heei søtiser! 

Nå har jeg nett vert ute på terassen og solt meg i sikkert 1 og en halv time, sånn ca. Ble bare så syykt irritert av skyene som kom i veien hele tiden... Men de gikk nå vekk til slutt ^^

I måren tror jeg at jeg skal farge håret mitt :D er på tide nå, greier ikke å vente lengeer! Skal blii lysere, blond for å si det enklere. har alltid hatt lyst til å bli det, så vert å prøve! =D Nå har vi fått sommerferie endelig! 2 måneder fri tror jeg? Haha, jaa sikkert. Skal prøve å få nytt design i dag men, er ikke sikker på om headeren blir ferdig i dag..
Hate skyer..

Hei

Hallåå! 

Idag har jeg vert med Sindre, Maria og Silje! VI har funnet på mye gøy vi. Spess etter vi hadde spist jordbær og sånt så ble Sindre heelt hyper! ^^(han tåler IKKE sukker) Legger ut en film i måren om det hahahaha! 

Har ikke fått blogget så mye ellers i dag siden jeg har vert med de. Får btw nytt design i måren tror jeg må bare lage headeren! Orker ikke blogge heøt utslitt nå, ses i måren verdensbeste!

 


Mariaa! 


Teltet vårt! ^^


Sjå Silje skal vise skillz


Smile faktisk :)


Tnåww, natta! <3

Oldiis

Heey!

Ryddet på rommet mitt i dag, og så henkte jeg opp noen gaamle bilder på sminkebordet mitt! Var litt søtt og daa! <3 Hihi var så smååe.

Har også tatt på meg ansiktsmaske på meg i dag. Hadde så mangee så var på tide å ta en ^^ Tok sjokolade ser faktisk ut som det også smeltet sjokolade, haha! Manglet bare agurken nå ja. Men passer bedre med grønn farge daa ;)

 

 


BFFFeva   


gaangsta meeg daa..;)


Jaa ikke spør en gang, jeg vet jeg er blitt neger! Så får dere se meg uten sminke også koselii   ..

Kommer snart nytt design nåå dere! :D

Video fra discoeen!

Just waaach! Fikk noen rappere med oss som sang noen få sanger! (Y)

Haha, evig bra når Sondre drar med seg Even tror jeg det var bortover!

_____________________________________________________________________________________________________

Idag gikk jeg bort til Silje sånn i 12 tiden, fordi vi skulle ut på vinnes! Nå har vi vert på vinnes heele helgen! Men det er jo gøy der daa alle var jo der såe ^^ 

Reise ut til Mia og Maria så gikk vi opp til Ørjan og Sindre, Kim og hang seg på! Så så vi the ring 1eren fordi vi så 2eren i går.. Hehe! 

Senere stakk jeg og Silje ned til Maria og spiste pizza og snakket om masse rart ! <3

 

Bilder kommer senere..(pga tolmodigheten min) 

Hoppeslott?!

Hooho! Filmet litt av hoppeslottet som var på vinnesfestivalen i dag jeg :D Maria, Silje og Anna have it fun!

 

 

Vinnesfestival!

Heey!

Idag har jeg vert på vinnesfestivalen! Har danset og guud det var kleeint.. det var den rareste versjonen evaa, haha menne heldigvis gikk det bra!

Senere gikk vi bort til Mia og snakka og litt sånn helt til vi skulle møte Ørjan, Sindre og Simen! Vi såg film og kooste oss. Var egentlig veldig trøtt i dag, men gikk nå bra! (Y)

 
Liitt forskjellig

Hallaa!

Vet det har vert lite blogging i dag, skaal bli bedre i måren. Men i måren skal jeg på disco på vinnes. Men kan nå ta litt bilder der daa så dere får se (Y)

På lørdag skal vi på vinnesfestivalen å vi skal danse til starship-Nicki Minaj det blir bra! Håper jeg ikke kommer til å dumme meg ut..:/ Vi fåår se!

Dere skal få se de nye skoene mine i et annet innlegg senere :)! 

 
Heeehee.. Liked the hair!

BIRTHDAY!

Heey!

Lite blogging i går og idag, men har nettopp kommet hjem fra bursdag til Solveig! :) Hadde det gøy, så et sånt spøkelseshus det var litt skummelt, hadde vert en gammel skole visst. Marte å sunniva gikk inni huset og kødda med oss.. osv. Men jeg ble ikke redd assa.. ;)

Vi grillet og snakket og litt sånt, very funny! Reinet litt først men det gikk fint ette på!

  
Bursdagsbarnet!


Renee og penee sko!..


See hvor pent det er! <3


Silje din bukse :D


masse snack!
 

Videoblogg - Har det litt gøy jeg!

HeeeI!

Nåå kommer jeg med en random video som handler om hvor gøy jeg har det på trampisen...! Woohoo, enjoy!

 SleepOver

Hallåå! 

Nå skal jeg gjøre meg klar for sleepovers! Skal sove i telt nemliii! Om ikke så lenge, måtte jo blogge først!

Var ute på trampisen en liten stund helt til jeg vrikka ankelen ijgen! I går også sjedde nett det samme bare med forje fot. Litt ulykke disse dagene sikkert ? Meen alt skal jo ikke vere peerfect. Har også solt meg i sikkert 2 timer ute på terassen min, er jo så heldig så har egen terasse på rommet mitt ^^ wooho! såå jeg får bare nyte de sol dagene vi har!

I måren skal vi på sånn elev kveld med 8a og 8b. Så derfor har vi fri i måreen! :D 

 Løøve u alll verdens bestee lesere!!! <3( bilde fra i går hadde ikke noe nå) ...

 

Kva skal ditta bety?

Holaa!

Full sykling til Holdus i dag faktisk! Tror faktisk at jeg har syklet hver dag denne uken. Tenkte sånn woow, hadde aldri trodd liksom hver dag ikke i helgen spess daa, meen oyes! Solt meg litt og. Men ikke så mye daa. Får jo seff litt sol når jeg sykler å da!

 
Kind of bored

Hallå!

I was cind of bored nå nettopp til jeg skulle opp til Victoria og Gisela og Marte! Så jeg tok en hau med bilder! Hakke noe å skrive såå. ^^

 
Extension - Luxushair

Heei! 

Nå tenkte jeg at jeg kunne ha et lite innlegg om extention hvilket jeg bruker og kvaliteten jeg bruker osv.

Jeg bruker clip-on extension fra luxushair.com det er forskjellig tykkelse på hårene, og det er 100% ekte menneskehår. Sånn at du kan bruke det nett som ditt eget, krølle, glatte og style! Det tykkeste er 180g så kommer 130g og 80g som er tynnest. Jeg har 80g. Det var fordi jeg skulle se hvordan det var og at det var det rimeligeste. Men kommer helt klart sikkert til å bestille en gang til der senere i 180g(maxi) 

Extensionet kommer fra India. Og det indiskehåret er blant det beste i verden når det kommer til hårkvalitet!

Jeg har fargen 613/27-Lysblond/karamell den er lysere i virkeligheten enn den er på bildet. Så den ble litt lysere enn min hårfarge. Men jeg skal jo kanskje farge meg mere/stripe så det blir sikkert likt senere. Jeg har foresten 50cm langt. Du kan også få det i 65cm, men det blir jo selfølgelig dyrere. Jeg annbefaler alle som har lyst på langt hår med bra kvalitet å besøke luxushair!

 


Der ser du forskjellsfargen fra min og extensionet!


Jeg med extension i(ikke tatt i dag) 


Sun is up? + random outfit

Heey! 

Nettopp vert ute å solt meg litt ^^ Til alle skyene kom frem, å jeg ble så irritert.. Når det er sol og nesten 20 grader ute så burde det jo være en perfekt dag å være ute, men så kommer jo de forbaskede skyene frem å ødelegger alt. 

Ikveld skal jeg i bursdag til Marthe og Ida! De skal feire den i lag, hos Marthe kl 7. Gleder meg til det! Ellers får jeg bare finne på noe.. Laget en randome outfit som jeg tenkte å bruke i dag! 

Nå er det lørdag og lørdag skal det bli!

 


Teinet littegrann på mej i går med (Silje og Helene) 
 


Vaarmt!  


Inspirasjon

  

 

Top 5!

 

Hey!

Vert på sykkeltur i dag og. Blitt flink ^^ idag syklet jeg med mest Silje og Helene men så møtte vi på noen andre og!

Menne jaa, skal vise mine top 5 favorittsanger! Som jeg liker very much. Akk nå ser jeg på topmodel UK og chillan. Er sikkert stiv i måren tenker jeg.. ^^ Fant ut at det ikke ble bilder, men top 5 innlegg istedet :)

 

nr. 1  

 

nr. 2  

 

nr. 3  

 

nr. 4 

 

nr. 5 

Bike travel!

Heey! 

Sorry for dårlig blogging, har syklet i hele dag i lag med Silje(cilic). Så har ikke fått tatt noen særlig bilder, er jo litt vanskelig og ta bilder mens du sykler hele tiden uten å stoppe, eller?

Iallefall ellers har vi vert på butikken og kjøpt  godis til tentamen i måren! VI får låv og ha med oss en liten sjokolade og brus. Sikkert pga at vi har mast så mye ^^. Men goody! 

 Bilder i måren i promise!  

Kreativ, njee

Hallå igjen!

Nå er nye rommet mitt helt ferdig! Fått lys og kontakter så jeg kan ha lader og sånt i. Klippet og limt bilder på veggen, er jo seff ikke ferdig daa, men skal få litt flere bilder, menne det har jeg ikke nå. 

Er så lad for at jeg har flyttet inn nå, må bare få litt mere tilbehør og sånt, så kan jeg ha den derre videoen! ;D

 

FULL ØVING!

Hey!

Sitter her å øver for fullt til matte prøve! Eller fult og fult da men, øver iallefaall! Har nemlig matte tentamen på fredag, ååååh er så kjipt er ikke klar for noe mere prøver og alt sånn derre! Også får vi ikke låv til å høre på musikk...!!! Eller ha godis, blir sprøøøøøøøøøøø. Men det værste er jo musikken egentlig da... Men får væl leve med det? komme ikke til å greie det..

HUSK: Å komme med forslag til videoblogg? :-)

 


Ikke noe matte uten litt snack!
 

Videoblogg?

Heisaann!

Nå er det syyykt lenge siden jeg har hatt en videoblogg, syns ikke dere? Så tenkte nå burde prøve å lage flere fremover. Men har ikke noe særlig redigeringsprogram å redigere den på, men vi får se hva jeg får til. Har jo imovie på ipaden så kanskje jeg kan bruke den? ;)

Men her e spm. Hva skal jeg videoblogge om? Kom med forslag og tips til hva, hva du vil jeg skal videovblogge om, kommer foresten en ny sminkevideo soon! 

 

 

INSTAGRAM

Heey!

Første skoledag ferdig etter helga, og i går gjorde jeg noen justeringer på rommet mitt. Har nemlig flyttet inn, til dere som ikke visste det. Tatt litt plakater og sånt på veggen og speil så begynner å komme seg her nå jess!

Jess for ikke så lenge siden fikk jeg meg instagram. Veldig gøy egentlig, mange av dere har helt sikkert det. Det er på appstore vet ikke om det er på android, maybee. Dere legger altså ut bilder og så får du followers. Du kan jo og følge de andre, venner eller bare noen randome som dere vil følge. Jeg heter iallefall ''benedictesolbergsvaeren'' langt veet, men var mange som var brukt og. 

 

 

Chillan!

Hallaian!

Nå sitter jeg i senga og chiller. Og idag har jeg vert på senteret der, har det vert mye rart. Som f.eks manikeng eller hva det når heter. Føler ikke at det er lørdag egentig, sånn i ukedagene, men nej saturdag! Bildene fikk jeg ikke laste ned pga, denne pcen suger..

 
LILLE MEG

Har samlet opp en del bilder av meg når jeg gikki barnehagen og opp over. Gidder ikke skrive mere, just watch!

 
Barnehagen(5år?)

1.klasse(6år)

2 eller 3 klasse(7eller8år)

6klasse(11 eller 12år)


meg idag(14år)

 

Weekend!

Heey dudes!

Første gang i den siste uka jeg har sett regn, idag! Har vert så pent de siste dagene helt til denne dagen. Nå er det helg, og tror faktisk at jeg ikke har noen planer. Så blir vel sikkert en chillhelg. Ell?

Passer foresten en kjempe søt pus, pga en venninne e i Oslo så skal vi passe den hele helgen ^^ Den er så søt. ''Bilde nede''