mai 2012


Mine grimaser

Heei!

Har ganske mange grimaser så jeg ville bare vise dere på gøy. Haha, hvordan jeg er når jeg er sur, glad, sint osv. Skal finne noen randome bilder så får dere se, og så har jeg ramset opp hvordan jeg ser ut med de forkjellige greieene, visst jeg ikke finner noen spess bilder da ^^ pleier som oftes å se helt mongo ut på de aller fleste bilder, for å si det sånn så tar det lang tid før jeg blir fornøyd med bildene mine..baaad.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Haha, nett kommet hjem fra skolen, og er ferdig med fremføringene! whohoo, endelig slepper jeg å stresse mere. Men vi skal jo ha prøver og tentamen og masse sånt bull, såee ikke ferdig enda.

Tenker forsatt på hva jeg skal videoblogge om, ble ikke noe blogging i går btw, fordi var på sånn foreldre å elev oppmøte på skolen elns, fordi vi skulle snakke osv litt om klassen vår. For å si det sånn så sier mange at vi er en sånn bråkete klasse å lager mye drama og sånt, men jeg synst at vi er en bra klasse, for å si det sånn så hadde jeg ikke synst det var så gøy å ha vert i en annen. I begynnelsen når vi skulle få vite hvilken klasse vi skulle gå i og sånt, hadde jeg lyst til å bytte, fordi jeg kjendte nesten ingen der. Men nå har jeg ikke overhode lyst til å bytte, er kjempe fornøyd med klassen og blitt godt kjendt med alle! 

Mine grimaser:

                                Typisk ''okeeey''  blikk                                                                                                               Smiske blikk 

 Treett blikk ''Skjer ofte på skolen''                                                                                            randome et..


Glaa blikket :D


feile deg'' blikket, haha


oppmerksomhets blikket (Y)


Alt dette var bare helt random, mHm, men det er jo mej!!                                             

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Whoo's winning ?

Heei  

Ser nå på paradise og er så spent på hva som skjer videre. Har hørt at Camlilla og Tommy kom inn igjen av en eller annen grunn. Men vi får see! Hvem håper du vinner? eller kanskje du ikke ser på det en gang x) Heiet på Stian helt til han røk ut..:/ meen blir vel Andreas da. 

Jejeje!

 

:)

Heeei bloggen! :*

Nå sitter jeg på nye rommet mitt, nesten ferdig bare skapet og litt flere ting innpå det. Såå må bare finne noe en bra butikk med litt saker å ting til rommet ^^

Må øve til presentasjonen i måren, i norsk. tema er ''venner'' som sagt. Men åårh, hater presentasjoner/fremføringer og alt det vi skal fremføre osv. Får vel prøve å venne med til det.. Selv om det er ganske vanskelig. Ikke det at det er så farlig er bare redd får å dumme meg ut og glemme aalt.. men wish me good luck and we får se hva som dukker opp!

Tenker kanskje å lage en ny videoblogg? pga tenker at det er så lenge siden sist nå. Men har ikke pejling hva jeg skal ha videoblogg om daa, kanskje bare en helt randome helt eller kanskje noe annet hva syns dere jeg skal ha videoblogg om? 

 Hell yeah!

Bilderr!

Bilderr fraa i går!


  på veeei hjem 


Haha, evig bra! hytte på sjøen som går faktisk!? HYTTEBÅÅT! hahahaha


etter på badet vi i bruneset, haha!


Hadebraaa! søtiseer
 

27.05.2012

Heey!

Nettopp kommet hjem nå, vi var der veldig lenge egentlig fra kl 12 til kl 8 sånn ca. VI badet og grillet. Når vi kom hjem stakk vi en tur opp i bruneset for å få vekk saltvannet :P Nå skal jeg ned til stranden med Marte og overnatte :) And tomorrow a new day! Med mye bading. Har faktisk fått litt farge! <3

ååååååårh!! er noee galt med pcen så vil ikke laste opp bildene fra mobben men får gjøre det i mårra...

 
Båttur!

Heeeey!

Nå skal vi snart reise på båttur! Woho. Vi skal bade og litt sånt ^^

Bursdagen i går var kjempe gøy! Vi grillet snakket osv. Tok egentlig ingen ingen bilder, men tok litt på veier frem i bilen altså :P

Men dere får bilder fra turen i dag senere! See ya sweet! <3

Maria(eliasss)

Helene(hegj)

Silje(cilic)

Sjåføren(Y)

Klar til å draa i båt!

Ready for party!

Hey!

Idag har jeg badet i sikker 3 timer og det er faktisk ikke så kaldt ^^ i begynnelsen er det selvfølgelig værst, ikke visst du bare hopper uti med en gang!

Nå skal jeg i bursdag til Sebastian vi skal bade og grille men vet ikke helt om jeg skal bade pga liker ikke så godt å bare i hav bedre ferskvann..^^ men vi får nå se. Det begynner kl 7 og slutter kl 12 :) så nå er jeg klaar!

The beach!

Heei sjønninger!

Idag har jeg vert ved stranden med mange, solt meeg og faktisk fått litt shille, men ikke så mye. Meste på magen. I måren skal jeg bade i bruneset i ferskvann(det er best) Å nå skal jeg få meg uti ^^ wish me good luck (Y)

Nå koser jeg meg med oovoo og mozic oooog jees. skal sikkert snart auut. hehe, exuse mua, visst du ikke sjønner mej <3

  

Tema: Venner

hey!

Nå skal jeg flytte inn i rommet mitt, iiiiik! Øver til norsk presentasjon i måren tema ''venner'' årh, kommer til å dumme meg ut sikkert, får helt hjerneteppe når jeg går frem. + at glemmer liksom det jeg skal si og bare leser direkte fra boka. Meeen får håpe på det beste. Det værste er at vi må lese i 3-5 min. Har sikkert bare lest i 2 min elsn :P hfmm...

Nåå skal jeg jobbe og øve og jaaa...

 

 

Enda en vakker dag!

Heei! Vert til os i hele dag så har ikke fått blogget så mye, men naau vettø er jeg her og ble ipad innlegg faktisk idag pga orker rett å slett ikke å gå på pcen x) lat ? Neeeh!

Ut i solen!

Hey!

Nå skal jeg ut i solen har nett spist mat og jordbær

Ehe, ignorer den meget pene trusen min..^^

L O V E

Heey!

Nesten nå nettopp har jeg vert å sett på håndball, og ingrid fikk seg en liten spell i hode, men det gikk nå fint tror eg ^^ Glemte å si i et annet innlegg at jeg har kjøpt noe til rommet mitt, nemlig bokstaver der det står L O V E. Elsker de. Og er også helt avhenging av rommet mitt og sminkebordet, kommer sikkert til å komme mye bilder der i fra spess visst jeg ikke har noen andre bilder.

Nå skal jeg øve til fremføring! Igjen! Årh, har 3 fremføringer denne uken. 1 i samf, 1 i norsk og en i engelsk! Men i samf er vi jo i grupper da så litt enklere enn å være alene.. Men sånn må nå til daa. 

 


0 sminke..?

Midlertidig header!

Jepps, midlertidig header har hatt denne før, en gang men har bare denne nå til jeg har lagt ny! :)
My favourite make up!

Heeisann!

Lite blogging i går, knoow. Men back now! Skal vise dere mine favoritt sminkeprodukter og hvorfor jeg liker dem og sånt. Liker egentlig mye av sminkene mine er liksom ikke noen jeg er sånn veldig missfornøyd med da, for å si det sånn. Så skal vise dere mine sminkeprodukter som er på Topp!

 

Jeg liker veldig godt disse øyen skyggene, det er så mange forkjellige farger og du har liksom alt i et. Det er hele 88 øyenskygger så er veldigfornøyd, fikk denne til jul så vet ikke hvor den ble kjøpt men jeg tror jeg har sett den på Lindex? 

Også denne øyenskyggen her er jeg veldig glad i fikk den faktisk i et topp blad ^^ Er en fin sommerfrisk farge!

Min favoritt foundation er helt klart denne her fra e.l.f! Dekker go gjevner veldig bra. 

Mineral blush fra e.l.f fargen''joy'' love, love! <3 Gir en fin glød.

Beste mascaraen evaa! fra maxfactor. Klumper aldri og gjevner det godt ut over øyenvippene dine. 

Øyenbryns lift and fill, digger den løfter øyenbrynet og forsterker akkuratt passe.

Ååårh! Denne her er herlig! kjøpte den i London og elsker den, den lukter godt og er rosa med litt glitter i en lipgloss som jeg skal ha for livet!

Britney Spears parfyme garantert den beste av mine parfymer!

Min sminkeskuff! <3

 

 

Snx senere puseer! 

 

Nytt igjen da!

Hey!

Ja bestemte meg for å finne et nytt design, det andre irriterte meg litt med den derre blåe streken under ogsånt. Så ble nytt! Skal lage en header så snart som mulig.

  

TrAiNiNg

Heei! 

Nå har jeg nettopp vert å trent litt, på fusa. Med Vicen og ISabell. Så skal jeg chille og slappe aav. Skal faktisk male rommet mitt som jeg ikke fikk gjort sist gang. Men skal ellers chille med jordbær <3 Og take it easy! Trodde det var lørdag idag men det er fredag, hehe pga vi ikke var på skolen i går såe trodde det da ^^

 
Puseen <3

New In!

Hey!

Nytt design igjen da, hoho! syns dette var veldig pent. borsett ifra at det sto på svensk.. Så det tok litt tid å rette på det, men nå er det fiksa (Y) Og en ting til som irriterer meg er den blåe streken under teksten.. Men får vel venne meg til det, får vel dere å ^^

 

 

Gårsdagens antrekk

Gårsdagens antrekk får dere se her! mesteparten av klærne er fra bikbok så er ikke vits i å skrive hvor de er fra å sånt. 

Orker ikke skrive så mer, hehe latiing tenkter du, og jeg knoooows! <3

 


Stygg itrynee..

17.Mai!

Heey!

Sorry for lite blogging! Skal bli bedre nå fremover, i promise! Gratulerer med dagen til alle sammen! Idag er det 17. mai og norges nasjonaldag. Har foresten fått opp sminkebordet mitt i det nye rommet. Vet jeg har likt som noen av dere, men har sett på dette lenge å syns det var så peent! <3 Har tatt bilde av d. 

Har nettopp spist rømmegrøt og fått av meg kjolen. Bra at det ble litt bedre vær nå en i fjor, da var det jo katastrofe! Hehe, men ikveld kommer gårsdagen outfit som jeg glemte å vise dere :)<3

 
heh!Sorry for at dere ikke fikk se meg med kjolen..

2010, 2011, 2012

Hey!

Har jeg forandret meg siden  2012 ? Syns kanskje jeg har forandret meg en god del, brukte ikke sminke sikkert bare maskara. 

 


2010

201120102011

2011?2012

Er ikke så mye forandring, men skal prøve å finne litt gamlere bilder senere i et annet innlegg :)

Syns du jeg har forandret meg?

See ya <3

 

YEYE

Heey!

Jeg skal snart opp å male faktisk, rommet mitt. Senere skal jeg vise dere det, eller ja. Srry for lite oppdateringer i det siste, men igår hadde jeg ikke tid, og har liksom bare vert opptatt, men har ikke sluttet. Nå får jeg gjøre meg klar til å begynne å male litt av veggen. Hehe, ikke spess helt meg å bare begynne å male sånn helt fra det blå, men dette er til rommet mitt så det går fint (Y)

Kommer en liten dagens outfit senere, snx puseer!

 
 

På by'n!

Heey søtiser!

Har nettopp komt hjem fra byn åsene(Bergen) var på IKEA og kjøpte maaasse ting til rommet mitt! wii! :D Så nå er jeg syyyyyyyyyykt lei av å vente å bare vil flytte inn!

Fikk ikke sett paradise idag men fikk vite at Kristian Rene eller han kom inn i gjen å ikke Dennis :/ Men, men. Nå skal jeg sove faktisk, vi blogges (Y) LY <3

 
 

 

Satan de komme!

Syns bare det er så sykt bra når silje(cilic) er så redd russen når de kommer å sier ''satan de kommer''  Haha watch!

 btw follow meg på ''Viddy'' net fått meg det xP oppdaterer ikke så mye, men av å til ^^ Du finner meg HER

 

Hehe, flink?

Hey!

Var som sagt på bowling i går, å det er en ting jeg blir så irritert på, vet du hva? Jo når det bare er en 1 igjen! Hate it. Men er jo ikke det verste da, men alikevel

Hehe, tatt en film på det som viser at jeg ikke blir sur nei? ^^

 

 

Bilderull fra Os turen

Heei!

Ja gidder ikke skrive så mye men var til os idag med vicen og sunniva. Mindre skriving mer bilder (Y)!

 


Vente på bussen

På bussen til OsPå senteret, ikke noe uten battery vettø! 

På bussen på vei til bowlingenSkjekk hvem som vant!

Hate når sånt skjer..

Noe morsomt, lol?

Soool!

Yummi!

Sees! <3


 

Chillaaan

Heey!

Nå er jeg nettopp komt hjem fra Jonas, vi satt på med Helene. Vi så film og litt sånt. Skal koose meg med jordbær nå og chille for fullt, før i måren blir en laang dag, med shopping, bowling, spising, bading osv. 

Selfølgelig har søsteren min tatt camera med seg til Roma så jeg får ikke brukt det, blir vel mobil kvalitet da vettø. Men er jo ikke så dårlig dae? ^^

 
Venteeer..

Heei!

Sorry for lite blogging, har rett å slett ikke orket i går. Nå sitter jeg her med Silje og venter på faren hennes skal komme å hente oss, vi skal ut til Helene og Jonas i Strandvik. Gikk ikke buss eller noe så vi venter for fullt her.
Ble mobilinnlegg nå, men i kveld skal jeg blogge vanli
Snx beste lesere! <3

Blogger jeg leser!

Haaay!

Idag har jeg vert på os, så har vert borte i hele dag så har ikke fått blogget. Tenkte jeg kunne komme med blogger jeg leser og som jeg syntes er brae!

 

- Tcmn

 

- L0ve

 

- Sophieelise

 

- Cilic

 

- Hegj

 

- Styleconnection

 
 

 

I'm right around the corner!

Hallaaa!

Nåå sitter jeg her å chiller for fullt til paradise begynner! Har på meg beste genseren min og skal spise fruktsalat! Har egentli ingeen verdensting å blogge om nå så enjoy med bildene istedet dere! (Y)

 
 

Bestillt!

Heei! 

Har bestillt et par sko og den svarte å hvite kjolen :) begge 2 er fra nelly.com.  

Nå er det ikke lenge til det nye rommet mitt er ferdig, iiip! :D Skal kjøpe ting til rommet ineste uke så regner med at det er ferdig neste uke! 

Å da kan dere få se rommet mitt! Som dere har hatt lyst til. 

  

Hvilken kjole?

Heei søte dere!

Har sett på kjoler på nelly.com etter 17.mai kjoler, har funnet 3 stk som jeg syns var pene, hvilken av dem syns du var den peneste? 

Synst alle var pene men må nesten velge 1. Soo help me! hihi

 

ELISE RYAN / BANDEAU BEAUTY DRESS

ONENESS / TRINITY EMBELLISHMENT 

SISTERS POINT / NORGE DRESS

Hvilken av de 3 ville du ha kjøpt?

Is it possible?

Heei!

Idag har det vert en kjedelig dag på skolen... + at jeg glemte at det var fremføring i engelsk så jeg fikk jo ikke utsatt det til senere, visst vi skulle det så måtte vi ha mld hjemme fra.-.-

Så jeg fikk jo karakter 1 seff! men var jo ikke den eneste da, men alikevel ;L

 

Skal snart på zumba, siste gang før sommerferien. Så er lenge siden sist nå så, er på tide!

Den hårvideoen ble dessverre ikke noe av, men kan lage en video hvordan jeg går med håret til vanlig, det var noen som lurte på det å så jeg bare lager det istedet. Vet ikke når, men ikke så lenge til sikkert. ^^

 

Nå skal jeg øve til prøve vi har imåren! Føler at vi har så sykt masse fremføringer å prøver å sånt bull nå! Årh, blir så irritert, så skal vi ha tentamen på torsdag i norsk å vi får kanskje ikke låv til å høre på musikk, og heller ikke ha med oss snop som vi har fått låv til tidligere men ikke nå. er så teit spør du meg, hehe, men jaaja. 

Så får vel bare sette igang? ^^

 

 

 

Blond?

Haay!

 

Ja har en app innpå iphonen min som heter haircolor. Den kan redigere hårfagen din, du bare velger et bilde så kan du velge hvilken hårfarge du vil ha ogsånt. 

Prøvde blond og har jo lyst på å bli blondere, så prøvde det. Har jo stripet meg noen ganger men føler at det går så fort ut igjen. Å så får det jo ikke alt med så tenker på å farge det snart. 

Å det skal jeg og men vet ikke når. Hva syns dere? Kledde jeg d? haha, er jo ikke helt den fargen jeg vil ha da, blir jo heller ikke helt likt som irl men litt kanskje ? xP

 

 

Randome bilder..

 

Greenblueeyes

Heija!

 

Nå skal jeg snart ut en tur, siden det ble pent vær nå, har jo reinet lenge så må ut før d begynne igjen!

Ikke noe å blogge om så bare et lite random innlegg, hehe!

Noen som lurte på om jeg kunne lage en hårvideo, og ja hadde faktisk tenkt på det i dag så vi får se senere i kveld :) Maybe jeg legger det ut i kveld eller imåren, vi får se (Y)

 

Tok bilde av øye mitt idag med mobben, ble ganske bra og har egentli ikke lagt merke til at jeg har sånn grønnaktige øyner, isteden for blå litt sånn blågrønne da. Haha!

 

 
Nytt design

Jaa, fant dette designet her, er ikke 100% sikker på om jeg skal ha det så lenge, men var så lei det andre nå atte bare fant en annet. 

Men er jo ikke så værst dette designet her da :) Bare det ikke står noe om meg men det vet dere vel sikkert litt om :) Og det finner dere nåkk ut! Hihi ^^ 

Skal jo ha et Om meg innlegg snart da så da får dere se ;)

 

 

LESE DIN BLOGG?

Hey!

 

Ja post din blogg her så skal jeg ta en titt å se om du interisserer meg ^^ Kanskje du får en fast leser? Det finner vi ut!

Så bare post din bloggadresse i kommentarfeltet under, and I'll check yours! <3

 

 


Det er helt sant assa! 

Chewing Gum

Heei!

 

Srry for lite blogging i dag men har vel vert litt lat, heehe.

Idag har jeg vert med Vicen, vi har vert på bensen å kjøpt brus pga. butikken var so seff ikke open når vi kom på at vi ikke hadde brus;0 Men nå har vi fiksa d vettø! Nemlig viktiig for meg, spiser jo heller ikke så mye godteri så brus er mere viktig! (Y)

 

Har dere sett ned nye musikkvideoen til Iselin fra paradise hotel? er ikke så gale den var jo litt kul da. Men det er bare et lite klipp fra den nå da, kommer senere hele musikkvideoen. 

 

 

Svar på spørsmålsrunden del 3!

Heey!

Nå svarer jeg på spm dere har sendt til meg :) svarer i innlegg denne gangen fordi tar så lang tid med å laste ned videoen til youtube osv.. Så ble innlegg denne gang :)

 

Hva liker du ved blogg.no?

- Hmm, det jeg liker med blogg.no er vel at vi kan blogge? Haha difficult spm ^^

 

Favoritt antrekk (bilde)

Har vel ikke noe favoritt antrekk akkuratt men har en fav. genser som jeg fikk av Sindre awe var så snilt av han! <3

 


Den er så goood!

 

 

Kan du vise rommet ditt?

- Ja det kan jeg, når jeg har fått nytt! :)¨

 

Har du en ynglins kjendis/band?

- Jaa var veldig fan av One Direction før eller de er jo flinke til å synge å sånt men kjendis så Britney Spears, Paris Hilton, eminem og ja. 

 

Hobbyer?

- Venner, fotball, riding (Y)

 

E du skoleflink?

- njeeenei.. ikke den beste :P kunne gjort det bedre liksom visst jeg gir alt, men er litt vanskelig..

 

Liker du salat?

-Jaap, likte det ikke før men liker det nå ;)

 

Hva heter bestevenninene dine?

- Uff det er så mangee! :) Kan ikke velge.

 

Ynglingssport?

- Fotball

 

Ynglingsrett?

- Tacoo og pizza <3

 

Hvor mange kjærester har du hatt? 

- Øhh me dont remember

 

Hva er BH- størrelsen din?

-100DD Do you have a problem with that? Neida 70B eller 75A, what soo?

 

Snuser du?

- Japp har gjort det i snart 1år.. Nej trur du jeg er stupid or something? :P Vil ikke ha gule tenner..

 

Syns du Joakim i klassen er søt?

- Srry have a boyfriend. Han er ikke min type..

 

Syns du at jeg er kul? Av ''Hannah Montana''

- Visst du er Hannah eehh ikke fan.

 

Syns du atte du er kul?

-  Njee vil ikke si at jeg syns at jeg er kul selv. Men kan vel si at jeg kan være litt fjortis.. 

 
 

Syns du sommer er bra?

- Jaa sommer er digg visst det er sol å varmt!

 

Syns du iphone er kult?

- Japp de kuleste evaa!

 
 

Syns du gym er gøy?

- Jeess likeer gym veldig godt spess visst det er fotball ^^

 

Hva er det beste faget på skolen?

- Ehhh ingen.. Men visst jeg måtte velge er det nåkk engelsk eller spansk ;)

 

Er du lat?

-Av å til.. Hehehe

 

Liker du tran?

- Beste jeg vet!..

Ironi

 

Hvilken sjampo bruker du ?

- Hmm define tror jeg?

 

Hvor mye kostet iphonen din?

- Nesten 5000.- ;0

 

Har du masse klær?

- Hadde maasse før, men kastet en del klær, men ja litt :)

 

Er klærne kule?

- Ja noen, men ikke alle...

 

Ynglingsfilm?

- Årrh er så mange!

 

Hvem er de 5 kuleste jentene i klassen din?

- jaa det er vel: meg, meg å atter meg. Neida: Vibecke, Silje, Maria, Helene og Marthe. Er så mange kule i vår klasse så er så vanskelig å plukke ut noen..

 

       

    


 

Hvem er de 5 kuleste guttene i klassen din?

- De 5 kuleste er vel Sindre, Simen, Sondre, Ørjan og Kristoffer? Er jo flere da men .. :P

 

            

 

Liker du bølger?

- Hva mener du med bølger? I håret eller på havet? o.o hehe, visst du tenkte i håret så njaa av å til visst det ikke er så brusete og sånt, jeg har jo egentlig krøller som min normale hårtype nå, men glatter det nesten hver dag.

 

Liker du ostepopp?

- Oyeeahs!

 

Liker du sennep?

- ehee litt kanskje :)

 

Liker du stivspray?

- hmmm...

 

Har du lyst til å gifte deg med kjæresten du har nå?

- Hihi, et ganske voksent spm men love him så yoees <3

 

 

Liker du å kysse?

- mhm ^^ Med han ja <3

 

Kysser du å kjæresten din ofte?

- Ja som oftes hver gang vi møtes ogsånt ^^ (Y)

 

Har du dyr? Hva slags? Hva heter den?

- Ja jeg har en katt, og vet ikke rasen men det er en jente som heter Tiara :D

 

Går du i 8A, B, C, D osv.?

- Ja jeg går i 8B

 

Røyker du ?

- nopp har heller ikke tenkt å begynne

 

Hva språk kan du?

- Norsk, engelsk, litt spansk, litt tysk, litt svensk

 

Hva ville du helst hetet?

- Kanskje ikke et så lang navn noe med bare 5 bokstaver elns ? :P

 

Er du aktiv?

- Jaa trener vel sånn hver dag egentli? eller ikke så mye i helgene.

 

Er du nerd på skolen?

- Hva tror du? Du kan ikke finne en mer nerd enn meg. Nahaj er overhode ikke nerd :P

 

Hva heter mamman din? Pappan din? søskene dine? visst du ikke er enebarn

- Mamman min heter Anita, faren min heter Trond og har 1 søster som heter Veronica(veross)

 

Hva er best og verst av: Slange, edderkopp og biller?

- Det som er verst er slanger, så kommer edderkopp og så biller.

 

Beste mat på lørdager?

- Taco kanskje? :)

 

Er du overtroisk? (som tror på hekser troll og sånt?)

- Nopp tror nåkk ikke på det nei ;D

 

Hvem er den kuleste 10.klassingen på skolen din?

- Hakje peeeling.. :P

 

Hvem er den kuleste læreren på skolen din?

- Det er vel Tonje eller Laila? (Y)

 

Hva er best med kjæresten din?og hvorfor.

- Det er helt umulig å beskrive hva som er best med han han er ubeskrivelig han er alt! <3 Finner ikke en bedre:*

 

Hvem er den mest rareste jenta i klassen?

- Har vel ingen som er rare? 

 

Hvem er du mest med på skolen å fritiden?

- På skolen er jeg en del med Silje og med mange andre :) I fritiden er jeg en god del med Victoria er nermest vettø og er gøy å være med hun og så er jeg jo med mange andre!

 

Liker du å være med kjæresten din?

- Jaa ofc.! <3

 

 

Hvem er den kuleste av mine søskenbarn? av ''Victoria''

- Andreas kanskje? 

 

Hva syns du om 8.kl?

- Syns at 8.kl er beeest! 

 

Hva liker du best med Sindre R? 

- Liker alt ved han <3

 

 Hihi :D <3

 

 

 

 

 

 

 

Hos Bestee!

Heei!

 

Idag har jeg vert hos beste Sindre <3 Vi har lagt tacoo, haha og sett fiilm paranormal activity elns fikk jo ikke sett hele da fordi jeg måtte hjem.. Men har hatt det veldig gøy daa <3

Du er den beste, sjønneste and ilu <3

 

Nåå er det heelg! Tenkte jeg skulle sole meg ute ogsånt men ser ikke ut til at det blir vær til det ;( men ta livet som det faller seg! Hihi

 

 


Det er gøy å ha oovoo med deeg! <3 hihi
 

Siste sjanse! Spørsmålsrunde del 3

Hey!

Ja nå er siste sjansen for spm så dette er den siste sjansen du kan stille spm til meg. Lager runden på lørdag eller fredag :) ses!

Me hungery

Heeei!

 

Nettopp komt hjem fra riding å sjønne Oskusen! <3 nåå er jeg syykt sulten å trett. Å jeg må øve til prøve :( Dakar meg.. Over 20spm jo!

Men håper det ikke blir noe prbl. Nå venter jeg til kl halv 10 skal se ph ellers skal jeg bare chille ;D

 

  

What doesn't kill you, makes you stronger!

Heeej!

 

Idag har jeg solt meg, spist smoothie, triksa litt på trampoen, solt meg i gjen osv. Hihi, ja it has been a hot day!

Nå ser jeg Hotel Cæsar å skal snart spise lapper! Det er bare å komme med spm i spmrunden i innlegget nedenfor. Er btw helt frisk igjen i halsen! Æææ er så glad <3 Taaak gud, skal si at det var ubehagelig å ha ;S

 

Imåren begynner skolen igjen.. Har gått sykt fort. Nett som en lang 2dagershelg men, men :) Er nå ikke så lenge til sommerferien! ;) Vi bloggees!

 

 


Beste skoene, hihi!
 

 

 

Såå klar!

Heei!

 

Jaa nå har jeg vel solt meg i en timers tid å er klar får en tur ut. Skal lage smoothie senere får det frista så sykt nå så det er så pent vær å syyyykt varmt!
Happy! Det skulle jo bli pent vær hele uken, wii ^^

Men man kan aldri være helt sikker.

 

Nå så skal jeg lage smoothie, sitte meg ute i solen og kose meg! Tar litt bilder i mens så legger jeg det ut senere :) See ya! <3