mars 2013


litt av hvert

Heei! Nå sitter jeg her med Victoria vi har vert ute en del nå og nytet været! Har gjort det hver dag nå siden det har vert så fint. Vi laget oss også smoothie, haha jeg er et sånt smoothie menneske love it! Denne gangen med appelsin og banan.

Har ikke noe særlig og blogge om akkurat nå, men sånn at dere vet det kommer jeg ikke til å blogge så mye i helgen fordi jeg reiser vekk i måren til Huglo. Visst dere vet hvor det ligger, ligger ikke så lang fra Stord det er en liten øy som vi har hytte på der skal jeg, Victoria og Gisela oppholde oss en helg! Det blir veldig gøy. Så er dessverre ikke nett der nede og da blir det minst mulig sjanse for at det blir bloggings på mej...

 

 

Bytte blogg?

Hei igjen! 

Jeg har lenge tenkt på å bytte blogg altså å ikke ha denne lenger og bytte til en annen. Grunnen er at jeg liker ikke bloggnavnet mitt. Jeg vil ha en litt mer som feks: benedictesværen, bss osv. Er jo sikkert ikke de er ledige selfølgelig men får se. Det passer liksom mye bedre enn bennies. Det er liksom nesten kallenavnet og er lei av akkurat det. Så får se hva som skjer bytter mest sannsynlig, men først må jeg få ny header, design osv! :) Håper dere sjønner det da!

våren er her

Hei! Jeg blogget ikke i går som sagt som jeg egentlig skulle, men som fikk ikke tid til. Jeg var/sov hos Silje fra tirsdag til onsdag, så reiste vi til Eikedalen og møtte Gisela og VIctoria der nede. Det var veldig bra føre å ikke minst bra vær! Det har jo vært bra vær lenge nå, og det er sånn vi vil ha det nå fremover! Vi var der til 4. så var vi på filmkveld hos Gisela etterpå og det var koselig! :-) 

Idag har jeg ikke fått gjort noe særlig, tilbringt dagen mest mulig ute og solt fjeset litt er ikke sånn temperatur at man kan gå i shorts og t-shorte enda det er den kalde vinden som holder det borte. Ellers hadde det ikke vært noe problem å gått i. 

 

fredagen

litt etter feiringen.


lolhaah, morsomme utrykk på folk

fint

sjærp mæ

Ojojojojoj! Jeg må sjerpe meg her! Nå er det lenge siden gitt... Vet ikke helt hva som har skjedd her nå, men det er ikke bra! Litt av grunnen er vel fordi jeg ikke har orket/vert syk. Men og litt at det har nett vert ball, har feirt bursdagen min osv. Bilder fra det og sånt kommer litt senere hvertfall bursdagen min, hadde ikke noe ballbilder jeg glemmer alltid å ta bilder derifra blir så mye dansing og så har du ikke mobilen på deg ja. Meen vi har sånn prinsesse og prins greie på ballet hvert år fra hver klasse, og gjett hvem som ble det!? JEG, av alle grunner! Jeg Vet ikke helt grunnen til det men de ser hvertfall på dansingen(hvor mye du danser, osv.) ble helt sjokka jeg da de ropte opp navnet mitt. Haha. Men det var nå koseligt. 

Det har faktisk vært overasskende bra vær disse dager. Heller ikke særlig kaldt men har vært ute en liten tur og solt fjeset litt! Har derfor ikke brukt sminke bare mascara sånn at jeg får litt farge. :) Nå skal jeg snart ned på butikken med mine kjære venner: Gisela og Victoria, så skal vi sikkert kjøpe oss noe kos! 

Snakkes, I promise! <3


gangsa shit.

VOLLYBALL YEAH!

Heei!

Lenge siden sist! Jeg har vert borte hele helgen nemlig vert på slags vollyballleir i Øystese. Var kjempe gøy, vi tapte 2 og vant 3. Kom på 3. plass det er jo bra! Mange veldig gode der også. Så dessverre ingen internett har ikke tatt noen bilder noe som jeg er helt angrer på jeg ikke har gjort...Men får kanskje kopiere litt av de andre senere visst jeg får låv. 

Nå har jeg den gangsperren i armene hehe, men det er et godt tein!:-)


Hjemme etter turneringen

Gårsdagen

I går var 1. dag på arbeidsuken på peppes! Det gikk helt fint :-) Og i dag var vi på vår andre, ble mest vasking og sånt men det gikk fint da, luxus at vi får pizza, brus og kakao hver dag da! :-D

Jeg får ikke til å laste opp bildene fra mobilen hvertfall ikke med denne sugne pcen...Gjør det heller i måren. 

 

 


fineste <3

Chill

Ojjda!... Leenge siden nå! Vet ikke helt grunnen til det lat, og lei orker ikke, vert borte eller en annen grunn. Sjerpings! Jeg kom på ojj shit! Jeg har sikkert ikke blogget på flere dager, og det er jo sant. Og så har det bare forsatte. Men jeg ska prøve å få blogget!

Neste uke skal ikke jeg på skolen, jeg skal nemlig i arbeid! Jepp, jeg skal på arbeidsuke på peppes denne gang. Jeg valgte den ikke noe spesiell grunn, men ville teste ut resturang faget og litt sånt. Tenker nåkk at det blir mest rydding og sånt, men det er alltid sånn. Og en bra ting da er at vi slepper å stå opp tidlig! Jeg skal stå opp ca. halv 11 eller noe. Vi skal ta halv 12 bussen til Os, og begynner der 12! Haha luksus får å si det sånn. 

Dagen i dag har vert bare chill! Sett tv i sikkert 10 timer vert på ipad og spist og sovt osv. Haha, har ikke orket masse for å si det sånn! lat? neeeei.
Midlertidig header

Jeg tenkte, jeg kunne ikke ha denne headeren lenger det så så falskt ut liksom... Nå har jeg bare et midlertidig design til jeg har fått tatt flere bilder og noen som jeg er fornøyd med(passer inn). 
Outfit 01.03.2013

Genser Cubus shorte bikbok bukse dr.denim solbriller ?