mars 2012


Trening!

Hey!

Jess, tenkte jeg skal ta meg en liten treningsøkt med litt forskjellig. Tenkte kanskje så sykle og litt sånt ? Men vet ikke helt. Får se Vicen skal komme ned litt senere så får vel snart begynne. Har nettopp spist så vet ikke om jeg gidder heelt enna, da får jeg bar sting ^^

 

Converse All Star

Haaj!

Jepp har kjøpt meg nye converse skulle egentlig ha 2 en til søstera mi og en til meg. Men fikk visst bare en om gangen elns. :P Men vi får den andre sikkert etterpå. Men jeg fikk no disse. De er fargen hvit og du får kjøpt de HER

Det er sool og pen vær ute men litt kaldt. Men akk nå er det litt skyer.. Men får håpe det går over :)


Can't wait!

Glemte å si at jeg kan ikke vente til jeg får elf pakken miin! wii, ikke så lenge siden jeg fikk vite at den var sendt. Men det tok jo 1-2 uker... Sååå kan ikke vente ;L Gleder meeg. Tror jeg bestillte 11 ting visst jeg ikke tar helt feil nå ;)


Random video!

Heey!

Ja laget bare en random video eg hehe, hadde ikke noe å gjøre så var nå like greitt ^^ Nå er det snart påske neste lørdag. Haha.

 

Påskeferie!

Hei!

Nå er jeg med Maria, har hentet Martin og Mathias(brødrene til Maria) i barnehagen. Nå sitter vi her å chille. Hadde tenkt å reise til framo men ingen som kunne :P Vi fikk gå sånn en halv time før i dag etter skolen i dag! :D så alle gikk den på senteret og var der, haha. Hele klassen + noen fra A. Nå er det påskeferie! Skal ikke noe spess men finner sikkert på noe ;)

 

Hihi!

Hei?

Hei!

Jepp i dag var jeg på skolen i gjen. Forkjølet og nesten ikke stemme :P Var tungt å stå opp i dag. Og egentlig noe dritt og gå på skolen i gjen, pga vi har sånn skoleprosjekt og ingen på vår gruppe hadde fulgt med så jeg måtte jo finne ut av det selv og aalt mulig så ble litt irritert.. Hehee ;)


Beste jakken!

Heiheij!

Jess fikk jakken min fra university en slags skolegenser men jeg tok ikke en sånn med logo på, jeg tok en uten en. Det er ikke akkurat en genser mer en jakke. Og den er utrolig god og varm! Veldig stor er den og tok den i str. M kunne hatt den i S men er nå litt godt med en stor jakke ogda! :D

I måren skal jeg på skoleen i gjen! Vert borte fra den i 2 dager nå tror jeg? Virker kanskje ikke så masse, men har vert drit kjedelig og bare vert hjemme å ikke gjort en dritt :P Men en god grunn da er at du slepper å stå opp så tidlig. 

Mobilkvalitet..

Sent, Knoow

Heeei!

Ja vet det er sent for blogging nå men Hehe, ble nå sånn. Skal dessverre ikke på skolen i måren heller, men jeg skaal på torsdag! Du skjønner vi skal ha fremføring på fredag fordi vi har noe sånn aquauke, og derfor skal vi ha fremføring i da liksom :P såe jeg sliter litt.. Men håper lærerene skjønner hvorfor ;)

Good morning sunshines!

Hei!

Ja jeg er mye bedre i dag enn det jeg var i går. Så i måren skal jeg på skolen! Har bare litt vondt i hode i dag ellers bra ;) har bare chilla og ikke gjort en dritt.. Døds kjedelig -.- men nesten frisk nå så er happy :D

Ble mobilinnlegg i dag også. Pga orker ikke skru på pcen!
Sees i kveld! <3

Sorry, lite blogging...

Hei!

Har ikke blogget så mye fordi jeg er nettopp blitt syk... Feber og vondt i halsen elns :P så det har ikke blitt gjort så mye her på meg idag.

Nå venter jeg til halv skal se paradise og ser topmodel USA i mens :)

Bilde tatt på lørdag

Beautiful sunday!

Heey

Først trodde jeg det ble sånn syykt stykt vær, men neei det letta! Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen ♥ Nettopp bestilt det jeg skal ha fra e.l.f! ♥ Wiii! Gledeer meg til jeg får den! Men det tar jo sånn 1-2 uker elns.. Åhh :P Jaja, får vel bare vente i full vei her jeg da. 

Men kan ikke blogge så mye mere nå fordi nå blir det tacoo! ♥ Sees bestee!


Veldig sånn opp og ned daa xP

Nytt design!

Hei!

Nå har jeg fått nytt design endelig! Var så lei av at du ikke kunne vise alle innleggene, var litt iriterende :P Men nå kan du se det :) Just so u know it <3 Fant designet Her 

Hva syns dere?

Beach smoothie!

Heisann!

Sommerens beste smoothie er beach smoothie, en oppskrift jeg fant i et TOPP blad faktisk! :P Hehe, men den er døds god! Jeg skal vise dere hvordan dere lager den, veldig enkel egentlig. Men hadde ikke youghurt, men det går fint med eplejuice ;)


Her er oppskriften

Først tar du 3dl blåbær

Så tar jeg 2dl eplejuice eller 1 1/2 dl youghurt

En halv banan

And mix it! Enjoy!

 

Wake up, with a sunrish day

HEEY!

For et vær ute i dag da! Sol og ingen skyer i gjen. Kanskje sommeren har kommet allerede? Men spm er, vil det vare? maybe, maybe not. Nettopp vert ute å tatt noen bilder, og vi skal grille today! Hihi, har egentlig ikke noe planer i dag, bare nyte været og vær ute! Snx senere beste lesere! <3


 

Tenker å lage det i måren?

Hay!

Jeg tenker på å lage en header i måren, pga har jo ingen og den jeg har nå ser jo iallefall helt dust ut :P Så får se om jeg kan lage en om kvelden elns ? ^^ Bare sånn at dere vet d! <3 Men lurer og på om jeg skal skifte design, fordi dette jeg har nå vil bare vise litt av innleggene ikke det gamle :P såe får se på det i måren, godt mulig at jeg gjør ;)

Twilight og Klubb!

Hei!

JA vi skulle egentli ha twilight maraton i dag, men så ble d til at vi bare så breaking dawn. Den var jo kos da! Gleder meg til 2eren! Åsså rakk vi ikke å se alle fordi vi skulle jo på klubben sant ^^

Awesome på klubben! Spillte gitarhero med Sondre, og bilspill med Amloo(Amalie) meg vinne jo seff! :D også var det sånn derre talentkveld, sånn at de som hadde et talent kunne vise det frem elns. Helene(hegj) Vant! yeeh. Heh, nå blir det chilling med Thomas og Harald!
Beautiful weather

Hei!
Nydelig vær i daag! :D soool og blå himmel og faktisk varmt ^^ bare å ta på seg shortsen og solbrillene and be ready for summer!

Whoot!? Party canceled?

Heei!

I dag fikk jeg vite av Silje at festen var avlyst til etter påskeferien. Jeg bare tenkte sånn her, Åhhh nå som jeg hadde gledet meeg! -.-'' Ble avlyst pga hun skulle jo seff til Voss på noe sånn sport greie elns :P men, men den blir jo etter påskeferien i allefall ;)

i måren kommer Donkeyboy til Bergen å signere sitt nye album! Tenkte å være der, med gadda ikke alikevel :P Så skal heller til Os. Trenger ny bukse og bluse elns :)


Beste brusen eveer!

Folk trodde det var tatt med speilreflekskamera!

Haai!

Jess, jeg sa jo at jeg skulle vise dere de bildene jeg tok med iphonen min! :D Sykt brae. Folk trodde ikke på meg fordi det var så bra kvalitet og jeg er veldig fornøyd med kamera. Den er 8mpx. Skal se paradise kl halv 21.30 så bare chillan nå :PHva syns du?

Shiiit?

Heei!

Ja helt syykt hva jeg har sett! iphonen min taar syykt brae bilder. Du får se de senere i kveld. Tok noen bilder av øye mitt og folk å se, det er jo nesten bedre enn speilreflekskameraet mitt ;o Hehe, angrer ikke på at jeg har iphone 4s i stedet for bare 4eren. Ser syykt mye forskjell.

Nå er jeg hos Maria, har nett vert nede på senteret med Silje, Solveig, Vicen osv. Så nå er jeg hjemme alene hos Maria, haha fordi de skal hente lille brødrene hennes i barnehagen x) Hehe så koser meg her alene jeg med Aron og Aiko(Hundene hennes)


Dårlig kvalitet, knoow men tok med web :P

Sees!

 

CHILL

Heisaan!

Kommet hjem fra zumba hadde noen nye sanger i dag, sån var litt gøyere. Nå sakl jeg se Paradise, wii! :) Det er en ny som sjekker inn i dag, hehe. Så ikke så mye av den på torsdag så gleder meg nå ;) Har sett på masse sminke fra elf. Noen som har kjøpt derifra? I så fall er de bra? Du finner det Her + at det er veldig billig i tilegg! Ta en tur innom du ;)

 

Eyse Lips Face UK

 

 

Maybelline New York

Hei!

Ja, nå har jeg Silje og Helene vert for en stund siden på butikken ''Yes'' det er egentlig en leketøysbutikk :P Men det er mye annet åsså. Det var komt Maybelline sminke der! Yeaah, så har funnet noe jeg har lyst på. Eller ikke bare sminke da men litt øredobber og smykker osv.

Nå er jeg kommet hjem fordi jeg skal på zumba halv 8-halv 9 elns. Nå bare måtte ta et innlegg før jeg skal dra. Vi var også på cafeen, kakaoo! Yummi, elsk med krem og marengs! Jeg gleder meg så syykt til fredag for da skal jeg i party til Silje skal hjelpe henne med å gjøre det klart og sånt. 
Yummi!

Snx, i kveld sjønninger! <3

Må gjøre video- ferdig!

Hei!

ja nå har vi lastet ned videoen til youtube så nå kan vi legge den på bloggen endelig! Sitter jeg her med Gisela og Vicen og ser på en film. Så Enjoy! snx senere <3


 

Nytt design

Heia!

Ja jeg har fått nytt design nå lenge siden jeg hadde det sist nå så, det var på tide ^^ må finne en header/lage en som passer inn til designet, osv... Jaaa, så ville bare si det men nå skal jeg snart lalle! natta ppl <3

-Benedicte Solberg Sværen

I can see u!

Hei!

I dag har vi lagt må gjøre video med Vicen og Gisela. Vi redigerte den på imovie og holder på og laste den ned nå. Men det tar så lang tid å vi håper vi har gjort det riktig!  Så den kommer mest sannsynlig inn på bloggen i kveld visst jeg får det til. Sitter jeg her med snopet mitt og ser valens rikskringkasting elns :P  

 

Trening, bading, klubb and friends!

Haaij!

Ja rett etter skolen i dag tok jeg bussen til Fusa for å trene og bade med en gjeng. Sånn i 3 tiden-7 og så stakk vi rett på klubben etter på. Nå venter jeg på tacooen :D

og tok ikke noe særlig bilder i dag men bare tar noen randome :P Har ikke så mye å blogge om i dag , såe hehe ^^
 

Shopping and Outfit

Heisann!

Jess, jeg har fått nettet tilbake! Og meg, Solveig(solvusios) og Maria(mariamays) Har vert til Os på shopping. Jeg kjøpte noen solbriller, leppestift og litt snop elns :P Har sett på en concealer og men jeg hadde til slutt ikke nåkk penger til dem ;( Menne jeg kjøper nå bare den nesten gang ^^ 

Nå er jeg veldig glad for at jeg har nett i gjen og kan blogge, srry for at jeg ikke ar skrevet men u know, waven't network.. But I'm back now! 
En leppestift fra maybelline new york 109 rosy dream 120.-

Solbriller fra lindex 59.-

Hadde tenkt på denne

og denne, men hadde ikke mere penger..:P
Outfit


Jakke fra XXL, bukse fra Kappahl, Sko fra Adidas

Ååhhhh!!

Ja som sagt, har jeg ikke Internett! Jeg er på skolen nå på nettet der. Men vi skal ringe til Telenor i dag da, og jeg holdte på å klikke, så sorry har ikkje fått skrevet.

Internettet er øødelagt!!!

Hei!

Ja nå er jeg hos Silje, og jeg kan ikke vere innpå nettet hjemme fordi den er helt fucka. -.- Pappa må jo fikse deet, her å nå! Hehe så nå ble det mobilinnlegg ;)

Monday's sucks!

Hei!

Sitter jeg her med påskeegget mitt, hihi! Og nett gjort meg klar til trening i kveld ^^  Mandag i gjen da å det er den verste dagen i heele uken! -.- pga: trøtt, sliten, gidder ingenting, første dagen etter helgen, osv, jaaa U know! Å det er jo så pent vær ute åsså ikke sant? naaai, nevaa aldri sol og pent vær her i Fusa. Heh, men men nåkk om det! xD dere må bare komme med forslag om ''må gjøre video'' som vi skal gjøre mest sannsynlig i måren! ;) 
I did It

Heei!

JA jeg lagde eg header i dag jeg alikevel! Haha, ble så stygg den forje at jeg måtte bare ta en ny. Så nå har jeg en, heh, litt ugjevnheter litt der og der men det får jeg leve med.

Syns dere? 

On a travel, never sad!

Haai!

Jess, vert på tur med, Marte, Marthe heh, 2 som heter marte bare forskjell med h og uten, Helene, Amalie, Gisela og Vicen. Vi gikk en liten tur opp med hundene Simba og Connie. Etter på spiste vi lasange, og gjorde masse tull xD


Marthe ^^

Ikke mye bilder knoow, 1 holder vel ? :D

Midlertidig header!

Hei!

Ja som sagt er dette bare en midlertidig header! Pga er så lei av den forje. Og + at det er jo slutt på snø perioden nå :) Bare har denne så jeg får planlegge mere om hvordan jeg skal ha den andre headeren min :) Jess, just that I come for! 

Må gjøre video!

Heei!

Ja som sagt har je tenkt å ha en må gjøre video med en venn av meg. Men spørsmålet er hva vil du at vi skal gjøre? Bare kom med dine forslag og de kommer kanskje med på videoen! Så bare popp ut med dine forslag, så skal vi gjøre den så snart så muulig ^^

Party hos Helene

Hei!

Nå har jeg nett komt hjem fra festen til Helene! Kjempe gøy vi var nå sikkert 20 stk elns :)) vi var med og hjalp til sånn i 3tiden men det begynte ikke før kl 8 xP til 11 men vi var vel sikkert til halv ^^ fikk ikke blogge før nå, så det ble mobilinnlegg .. Pga det er så sent ..nå skal jeg spise ticamasala eller hva d nå heter xD Hehe, sees <3

HAPPY BIRTHDAY!

Heei!

Ja jeg vil gratulere min venn, Helene med dagen som ble 14år i dag! :D Håper du får en fin dag eller har hatt en fin dag og at du har fått masse fint :) Vi skal på fest til henne i måren kl 8-11 elns tror jeg må finne noe å gå i :) Kom nettopp hjem fra Os nå så nå er jeg sliten. Skulle egentlig på klubben men orker ikke nå, er uansett bare 1 time i gjen. 

 

hegj.blogg.no

Sto opp kl 5!

Heisann!

Nå er jeg nesten nettopp stått opp, sto opp kl. 5 om kvelden! Fordi i dag har jeg vert på klassetur på en hytte. Det var veldig gøy, vi spiste taco, og chips og dip litt ut over kvelden. Vi var delt inn i to hytter. Men alle var samlet i den ene til klokken var 00. Men tror du vi la oss å sov? Neeei, vi var oppe heele natta og snakka og, hehe noen gikk tilog med bort til den andre hytta, haah så, noen fikk anmerkning. Jeg var så flink jeg atte.. Jaja så jeg la meg med en gang jeg kom hjem fordi vi pakket oss ut av hytten kl 5 om morningen og så gikk jeg hjem og bare la meg! Og sto opp i gjen kl 5 haha!


Klar til kos i kveld :)

^^Haha!Noen har litt fritids ? ^^

Eller kanskje flere?


jahaa? :PPLite rød i tryne jeg var da..Men var jo syykt vaarmt!


Some pic. from the travel! 

Noen har blogg også!

cilic.blogg.no

mariamays.blogg.no

hegj.blogg.no

Now I'm leaving soon.

Hei!

Ja nå er det ikke lenge til jeg skal reise på hytte, med klassen. Venter bare på Silje som skal hente meg :) Vi skal først ned på senteret nemlig! Så jeg ville bare si at jeg kommer ikke til å blogge før i måren ;) Snx i måren kanskje jeg tar et lite blogg innlegg i måren tidli jeg skal jo opp sånn ca. kl 6 -.-''' årr. Hate it. Hehe, sees! <3
Ihaaa!

Hei!

Home, sweet home...x] Hehe, vert på cafeen og spist is og hot chocolate! Ser på syden turer, fordi har så lyyst! Tenker på Gran Canaria eller Tyrkia. En med bra varme og bra vær som har masse sol! :D I måren skal vi på en hytte med klassen så jeg får ikke blogge -.-'' Bare så dere vet det :) Der nemlig ikke internett dekning der såee, litt vanskelig :)Cafeen

Haii!

Ja nå er jeg hos Silje og henter penger, fordi vi skal på cafeen ^^ Å gjett hva jeg fikk idag da! Extensionen miin <3 Hihi passet veldig bra, passe tykt og nesten min farge! Anbefaler dere som ikke har vert der før tar seg en tur innom, den Luxushair.no, jeg har 50cm langt og det holder lenge. Nå er det og salg på alle extension, det er 100% ekte menneskehår, så du kan style, krølle, glatte og farges! Just a tip for ya! <3


TIME ON

Hey!

Nå har jeg tatt på meg noen linser fra superkul.no, big eyes heter de, tror jeg. Veldig store og søte, ligner på dukke øyne spør du meg ^^ Skal snart trene/zumba med folkes. Må kanskje se på noen lekser, osv... åhhh. Var gøy å se alle i gjen på skolen i dag. Vinterferien er jo over nå, så da får jeg se alle i gjen! ses i kveld bloggen! <3


Spørsmålsrunde video del 2

Hei i gjen!

Ja yeeee jeg fikk tid i dag til å lage spm. videoen dere stilte til meg ^^ Nå må jeg sjappe meg å legge den ut får nå ser jeg noe gøy på tv :D Snx i måren! <3

 

THE LAST DAY

Hei!

Siste dag i helgen eller vinterferien faktisk! I måren blir det skole og mere lekser -.- Hehe, jaja tenker ikke på det nå. Nå har Silje nettopp reist hjem. Dakar meg alene, her! haha nei da this going very fine, hihi. Såee, har ikke så mye å blogge om nå egentlig, btw glemte å lage den derre spm videoen i går får se om jeg får tid i måren elns. Hadde nemlig ikke tid i går, heller ikke i dag så blir nåkk i løpet av denne uken tenker jeg ;)

Jeg og silje har sett Johnny English todaay! Yeaah den eie, altså de som ikke vet noe om den er mr. Bean er hoved personen i filmen den handler om noe slags spion greie, det er en action komedie som er egentlig veldig morsom ^^ Vi gikk osså en tur opp til skolen, litt rart å si skolen nå o_o men, det er noen slags sleng greier der og så tok vi bilder elns :P
Litt tull og tøys Hjelp, høytned! Haha

Men jeg fikk d til ^^  ehehehe

cilic.blogg.no 

bennies.blogg.no

 

Kooos!

Yo!
Ja nå har jeg og Silje spist pepperoni pizza, og syngt singstar! Yeah, nå sitter vi her og bloggeeh med facebook :3 og seff. snoop! Skulle egentlig se Jonny English men så funke jo seff ikke dvdspilleren oppe... åhhh -.- Jaja. Hihi :D
Yummii!

I need a new header!

Hey!

Ja overskriften sier alt, jeg trenger en ny header snart, for jeg kan jo ikke ha en header med snø lenger. Så jeg får prøve å fikse det i løpet av neste uke. Har foresten sett på extension på luxushair.no 50cm er på tilbud akk nå. du finner den pakken jeg har sett på HER det kan både glattes, styles og farges! Og 2+ er at det er alltid fri frakt og nå er det på tilbud den kostet 1100kr. men nå 649kr. stoort +!
For en daag!

Hei!

Ja har du sett dagen i dag eller ? Sool og blå himmel! Kanskje den mest vårfulle dagen i år? Tror kanskje hele landet hadde det så pent i dag. Nå ser jeg på kollektivet! Yeaah! Ser dere også på det kanskje? ^^ Tomorrow skal jeg lage del 2 av spm. runden, så visst det er noe dere lurer på så kan dere bare skrive spm her i dette innlegge, sånn at dere slepper å bla så langt ned ;)

sees søting! 

Krølleeer

Heija!

Nå ser dere at jeg har brukt krølltanga til søstera t vicen xD haha, kjeda meeg litt så måtte ha noe å gjøør på :D tenkte å lage den derre spm runde nr. 2 som dere har spurt meg om, har bare glemt den helt :P så får vel begynne å lagen den på video, det er bare det at det tar så syykt lang til før den blir lastet opp på youtube i allefall fra pcen, men kan jo bruke mobben da ;) Snx senere bestee! <3