februar 2013


BFF's

Heelt gleemt bloggingen har vert på slalom idag også. Var det i forgårs da orket jeg ikke blogget så mye eller jeg hadde besøk og orket rett og slett ikke da! ;-P

Bilder fra gårsdagen:Thaha....


Innkjøp

Heei! Nettopp kommet hjem fra Os. Har fått kjøpt litt trodde jeg hadde sånn 300 kr i gjen på kortet så hadde jeg visst bare 3kr..Whoot? Ja greit nokk at jeg kjøpte litt inni mellom men jeg hadde ikke trodd at jeg hadde bare 3 kr igjen :-P Ble ikke noe klær eller noe sånt mer sånt smått. 

Her er det jeg kjøpte anyway:


Endelig et minnekort med større GB!! // 32GB fra Elkjøp 699.-

2 luer fra Cubus før 99.- nå 29.-

Skjerf fra Cubus før 99.- nå 29.-

BH fra Cubus 169.-

Hårstrikk fra Kappahl 49.-

Define serum fra Lindex 99.-

Maxfactor foundation fra Cubus 169.-

Ny header

Jau! Ny header no. Ble sykt lei det forje av bakgrunnen osv her er det et ganske (2) randome bilder men det er ihvertfall hvit (fin) bakgunn i stedet for den andre :-) SÅ det måtte bli nytt!
sunshine

Heellu! Idag kom Victoria og Isabell ned til mej. Og vi tok litt bilderr i fine været ute! Også lagde vi en film (prosjekt) Vinskvetten, haha det er det morsommeste! Jeg legger den kanskje ut får se er ikke ferdig og redigere den enda da så må bli ferdig med det først. Og i måren blir det os tur!

Ingen bilder av Isabell fordi hun ville ikke vise seg..Typisk! :P

 

 

Video-Musikal

Det ble litt dårlig kvalitet ja, men det er fordi det var filmet med ipad..

Musikalen

Det var noen bilder fra musikalen 2012 egentlig emn det ble 2013 skulle egentlig vert musikal før jul men så ble det ikke fordi kommunen ikke hadde nåkk penger osv, så det ble nå i februar i stedet. Bedre sent en aldri!

Skal legge ut en video fra ene dansen vi danset visst jeg får det til! :-)

Day 20

Nå gjør jeg meg ferdig med dag 1-20. Har ikke fått særlig tid til å blogge, har vert dårlig vet, men musikaluken er veldig travel på skolen og jeg blir veldig sliten. Jeg er med på dans og vi øver liksom igjennom dansene hele tiden vi har 4 danser jeg skal være med på 2 av de. Det blir veldig gøy! Så derfor blir det veldig slitne og lange dager for meg men vi slepper skole da! Og det er veldig gøY! får se om det er noen bilder fra det. Skal vise dere noen gamle musikal bilder fra i fjor, var så heldig og kom med i fjor! ^^ Det legger jeg ut sikkert senere. 

Beskriv dagen i punkter:

 - Jeg sto opp kl. kvart på åtte

- Skolen begynner kl 08.35  

- Spiste frokost   

- Gjorde meg klar til skolen(sminket meg osv)

- Gikk til skolen

- Gikk inni klasserommet slengte vekk sekken 

- Første time gikk som vanlig skole 

- Alle de andre timene gikk til øving

- Gikk hjem

- Måtte opp på skolen igjen fordi en viss person hadde ''glemt'' pengene sine og så var de i lommen.

- Såg på de som var igjen på skolen for å øve til musikalen 

- Gikk hjem igjen

- Fikk besøk

- Såg film

- Personen gikk hjem

- Jeg såg på TV

- Lagde meg nachos

- Såg på Tv og var litt på Ipaden

- Nå sitter jeg her på pcen og skriver dette innlegge

- Nå skal jeg på facebook! :-)

HELL YEAH! Sneix i mårra! <3


 

Day 19

Bilde av 5 ynglingskjendiser:

Okei, det er vel ikke så vanskelig å svare på akkurat. Alle som kjenner meg vet vel at det er selveste bandet one direction! Altså Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinsom, Zayn Malik og Liam Payne. Jepp er ikke noen bedre. Eller er jo seff mange andre jeg liker veldig godt men de som er mine favoritt kjendiser. 


Day 18

En tid du var fornøyd og glad:


Cypros larnaca:
Åååh miss it! :( 

Day 17

Et sted du vil flytte til/besøke:

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil flytte til, men jeg vil definitivt tilbake til Larnaca(Sandy Beach) Men jeg har fått høre av mamma at vi skal reise dit igjen til sommeren! Yeeeii! Men jeg vil være 2 uker da men det går visst IKKE!... Jajaa. Men jeg vet ikke helt jeg vil reise jorden rundt egentlig, til Amazonas oppdagelsestur, til en øde øy, og det er så masse egentlig!
Harlem shake

Hei!

Har ikke fått blogget disse dager, har ikke gidda.. rett og slett blitt så sliten etter øving. Altså vi skal ha sånn musikal på skolen der vi øver en hel uke på skolen og sånt band, dans og kor osv. Det er jo sånn audisions og jeg kom videre! ^^ Glaad for det. Er ikke vi som bestemmer sanger ogsånt da, men får se om jeg får lagt ut bilder/video av det! 

Vi øvde altså i går og i forgårs med dans(jeg er med på det) Så kom det sånn filmgruppe på skolen så ville filme oss når vi dansa etter ''Harlem shake'' dere har sikkert hørt/sett det. Haha, er så teit! Men hvertfall Får dere se et klipp er for det meste danse gruppen som var med var ikke så mange der men de hadde sånt prosjekt elns hakke peeiling :-P 

You see me?

Day 16

Hva slags mennesker tiltrekker deg?

Hvilke mennesker som tiltrekker meg er folk som er først og fremst snill, grei og liksom ikke er sur og virker hyggelig da. Også tiltrekker jeg med veldig på visst de er omtenksom eller vil liksom hjelpe da. Altså jeg tiltrekker meg alle slags mulige personer jeg snakker med altså visst jeg synst du virker hyggelig så ja da er du kjøpt og betalt liksom, men er det sånn at du er sånn selvgod og bitchy og alt sånn såe er jeg ikke så veldig interissert for å si det sleekt :-P Men det kommer jo ann på personen det. 
Fine væreet

Hei! Idag på skolen eller ikke akkurat skole fordi vi var på sånn fiskeannlegg og slakte greie. Det er innen mat & helse så vi var der borte en hel dag. Var ikke helt min greie? Det var veldig kaldt også da! Haha, meen ellers så har jeg vert litt med Sindre til han tok bussen hjem kl ca kl 6. Nå skal jeg øve litt til den stygge prøven i musikk(jazz) av alle grunner jazz?!...Sjønner ikke helt hvorfor vi skal lære om sånt. Men slekt er skolelivet!
søt du e

Day 15

Mine favoritt blogger:

http://l0ve.blogg.no

http://tcmn.blogg.no

http://cilic.blogg.no

http://sophieelise.blogg.no

http://auroramohn.blogg.no

http://solvusios.blogg.no

Dette er noen av bloggene jeg leser. Jeg leser også de som har kommentert på bloggen min og de som ligger på topp 5 på fusa listen :-)

Black and WhiteDay 14

Heei! Fikk ikke blogget i går var vekke hele kvelden/dagen. Jeg reiste nemlig på trening(volleyball) på framo med venner. Og i bilen på vei til bussen vet dere hva jeg fant? MOBILEN MIN!!!! Den låg i bilen til pappa! Hvordan har den havnet der? Mystisk jaa vet. Den eneste plassen vi ikke hadde letet var der. Vi hadde akkurat deaktivert mobilen på en måte sånn at det ikke gikk ant til å ringe med den så fant jeg den og måtte aktivere det igjen, hhaha jaja er glaaad jeg fant den. Ble noen ubesvarte annrop på den ja. 

Idag skal jeg til min kjære Marte. Skal sove over der inatt det blir kos! Så jeg kommer nåk til hun i kveld når mamma og de skal feire bursdag elns. Får se om jeg får blogget der borte eller hva som skjer. Forsetter nå med dag 14 som jeg ikke fikk gjort i går! :-P  

En del av livet ditt du savner:

Ojj, det var litt vanskelig egentlig? Jeg savner egentlig ganske mye barndommen min, savner å ikke få karakterer på skolen. Savner det å være mindre husker liksom så godt da jeg gikk i 1.klasse og nå er jeg i 9.klasse og snart 10. Tiden går veldig fort og snart er jeg sikkert 30 liksom. Men Det var så chill når jeg var liten brydde meg ikke om klærne jeg gikk i, brydde meg ikke om sminke eller andre ting. Var egentlig en veldig guttejente før og det savner jeg faktsik litt. I 7.klasse begynte jeg vel litt med maskara og sånt men ellers nothing. Og det er vel egentlig det jeg savner mest.  


 ♥

Smoothie

Heei Søtinger! Idag fristet det veldig med en smoothie idag var det fiin sol og passet fint. Men solen går ganske fort ned da så det er litt nedtur. Men det var veldig yummi! 

Jeg er også ikke særlig glad fortiden, fordi jeg kan ikke finne mobilen min noen steder :( Har lett overalt og vet ikke hvor den er blitt av. Først var jeg jo på hytten og sånt er sikker på jeg hadde den med meg hjem fordi jeg hadde jo mobilen på skolen og så da etter det kan jeg ikke huske hva som har skjedd. Jeg fant den ikke har spurt om jeg la den igjen på skolen som jeg tror jeg ikke har, men neida ingen har funnet den.. har ringt på den mange ganger men den er tydeligvis på lydløs! Som ikke er bra. Men har jo viberering på da men åårh, kom tilbake I miss you :( </3


Siste bilde av den(iphone4S), hadde samme bakrunnsbilde også where are you??

Day 13

Hei! Har helt glemt dagene mine fremover ^^ Så begynner nå igjen! Sorry for det. 

Ting jeg likte da jeg var mindre:

Tågbane Yeiyei!tuutut.

Duplo elsket å bygge hus ogsånt med dette gjorde jeg masse før!


Bratz
Lekte jeg med maaasse før. savner min barndom...

Stay strong..

Helga

Hei! Ja som dere sikkert har sett så har jeg ikke fått blogget. Ble for liten tid og stress visst jeg skulle finne på å blogge der nede på den lille mobilen når vi helst ville stå på ski hele dagen. Men mamma har tatt noen bilder fra helga litt jeg også da hehe. Det var veldig mye snø der borte, og jeg savner allerede det. Det snødde sikkert 15cm dagen vi reiste ren pudder snø! Åårh og når jeg kommer her igjen da, slaps og regn og..jaa kjiipt! Menmen sånn er det i fusa...Ikke noe sommer/vinter plass -.- reegn all the time føler jeg. 

I måren skal jeg i begravelse. Det blir veldig trist helt garantert. Og så blir det nok stappfullt! Dere har kanskje hørt om ulykken i Fusa/Samnanger? Via nyhetene? Men det var 2 personer som døde, begge foreldrene til en i klassen min døde. Og den personen i klassen min ble lettere skadd og går på krykker. Og det er helt forferdelig og tenke på...Fysøren hvorfor er verden så urettferdig? Dere kan lese mer om ulykken HER. 


Giselaa daa!

01.02.2013

Siste innlegg før jeg drar! Så ser vi om jeg får blogget der nede :) See ya! 

Roadservice

Yesterday:
her er de!

Reiser snart

Hei! Jeg skal snart reise til Kvamskogen på hytte der med venner og familie! Det blir kos. Så skal vi stå på ski lørdag og søndag. Kommer opp dit i kveld vet ikke når. Men så skal vi bare kose oss og vente til skidag neste måren. Så jeg er nødt til å pakke nå snart, gleder meeg veldig mye! Blir ikke blogging der borte 99,99% sikker at det ikke kommer til å skje da må jeg evnt. blogge borte i eikedalen når jeg kommer dit fordi jeg har ikke nett der borte.

Men vi snakkes ska legge ut et innlegg om roadservice som kom til oss i går(konfegreie) og tok bilde så legger det ut senere! 

Hva skal dere i helgen?