februar 2012


Home Sweet Home!

Hei i gjeen!

Ja da var jeg endelig kommet hjem fra Voss! Hoho, for noen dager! Sykt bra der borte, sto på slalåm men ene dagen sto jeg faktisk på snowboard, gikk ikke så bra i begynnelsen skal jeg si dere, men litt etter på gikk det faktisk veldig bra, det var jo en mann som sa til meg hvor lenge jeg hadde stått og at han aldri hadde trodd det var første gangen min :P Hehe, et kompliment iallefall ^^ Men nåå eg jeg endelig hjemme! Ble ikke noen mobilblogging alikevel, fordi var ikke dekning der heller ikke internett... Heh, så ble ikke før nå! Så nå gleder jeg meg til å blogge i gjen !

Litt bilder fra turen :3


Ny hårpynt , elns xDIntet dekning..

Ikke mye snø her gitt (Y) Så lite feit ut da!  xD

Fiin utsikt på toppen!

Millionær blir om kvelden ^^

På veeg home!

På senteret!

Halllu!

Jee, hey duudes! Nå sitter jeg å ser på The voice, med min burn. Ny åpning på den svarte :P Heh! Var nede påsenteret med Isabell, Gisela og Vicen. Some iphone pic down. Myrkdalen over 10- grader :0 Her er det jo 5+ :P Lol, jaja blir kjekt ;) Gleder meg til å stå på slalom i gjen er noen uker siden sist nå. Då det blir braa! Å en ting til det er at i dag er det... Vinterferie!
Ny åpning xDyeey, Lekeapparat fra1-10 år!Tehee

Bare noen litt fritids bilder ^^
 

Hos Silje

Hallaa!

Nå er jeg kommet hjem fra Silje, og vi har tatt bilder og laget vaffler ^^ Og koset oss :) Nå har jeg sett på noen converse her hva syns dere om dem? Det er noe jeg hater med iphone er at batterinivået går så kjapt ned.. Har dere merket det ? dere som har iphone 4S? eller annen iphone :P Spørst jo seff hvor mye du bruker den men alikevel så går den egentlig kjapt ned, jaja. Får bare lade den ofte jeg da ;) Tomorrow is the dag too pack! Ja jeg skal pakke klart alt til Voss(Myrkdalen) :D Slalom gleder meg så myee! :)Litt køddings (Y) Før jeg skal til Silje cx

Not so long time again!

Holaa!

Ja nå er det bare 2 dager til vinterferien :0! Yeaah, vi skal til Myrkdalen å stå på slalom og snowboard! Gleder meg :) Så kommer sikkert ikke til å blogge så mye da.. bare så dere vet det ;) men blogger sikkert litt mobilblogging da. Gjør jeg helt sikkert :P Hjemme fra Os nå og nå skal jeg slappe av! gidder ikke gjøre noe lekser akk. nå.. :P Heh! Jaja, geek on face meij? Jaja nå i dag var vi 11 stk i klassen i gjen, i går var vi 10 haha, det minker jo for hver gang :P men får nå håpe de kommer tilbake snart. Ikke noe særlig bilder i dag nei, menmen.

PS: Still meg gjerne spm. lenger nede i spørsmålsrunden :))


Pooozeen!<3


Heh! Gammelt, aldri for bruuun!


Silje! <3

Sommer vs Vinter?

 

 

Something to do?

Heija!

Ja nå kommer det 1 video når jeg sminker meg til vanlig, noen som ville ha det, og + at jeg ikke har hatt det før :P Still meg gjerne spm. i forje innlegg siden du er innom :) Koos ;) Nå er jeg hjemme å kjeder livet av meg...Noen ganger kan man det faktisk, men er egentlig sjeldent da, men nett nå er det sånn :P Hehe, skal se om jeg finner på noe. Venteeer på at videoen skal lastes innpå youtube, evig lang tid..

 

Vet den er feilvei men filma fra mobben så tenkte ikke på å snu den... :P

Spørsmålsrunde nr.2!

Ja spør om alt dere lurer på! :)

Bare 11!?

Hei!
Ja nå sitter jeg i klassen og gjett hvor mange vi er da! 11stk, Serr over halvparten er jo syke jo :P Hehe ja akk nå har vi engelsk. Med Silje attmed meg :3 gøyya.

Halelujaa, Fastelaven!

Halla!

Yo duudes! Komt hjem fra Moldegård og ridd litt ^^ Å nå sitter jeg her å chiller og ser på tv ((two and a halv man). Nå skal jeg bare, chille og slappe av <3 I dag er det fastelavensdagen! Og vi har laget boller med krem, yeaah! ;) I måren er det skole i gjeen.. Ådet er så mange som er syk .-. Det er sikkert nesten halvparten i klassen vår som er syk ;o. Men kan ver at de er tilbake i måren da :) 

Kødde bilderIkke redigert azza x)
Maria<3

Lenge sidaan

Haaij!

Ja lenge siden jeg skrev nå? 2 dager? jaja føler at det er lenge siden i allefall :P Men er tilbake nå. Var nede på senteret i dag og kjøpe heliumballong <3 Så jeg pustet inn o fik lys stemme ^^ funny, men er ikke så lurt å ta så mye inn får da kan man nemlig besvime, men jeg tåler så masse jeg x) hehe, faktisk mer en pappa, hihi :D Jeja, så sitter jeg her med alt snoopet mitt og burn ikke redbull :S jaja burn er nå nesten like godt? 

 

Silje og Ørjan <3 Skjønningene

 

Gammelt bilde x)

Bilderull fra i går

Hei!

Ja nå får dere en liten bilderull i fra i går når vi gjorde oss klare til ball <3 Hadde ikke tid i går fordi kom sent hjem og + at det var skolen neste daag... jaja men nå er det helg :D Tok ikke noen bilder på selve ballet fordi det hadde jeg ikke tid til <3 Men noen tok bilder av oss, elns, jaja!
Yeeaah!

 

Drit bra

 


See ya! <3

 

 

Ballet!

Heisann! Nå er jeg nettopp komet hjem fra ballet! Kjeempe gøy :D Skriver på mobben nå så kan ikke legge ut bilder men det kommer i måren <3 Kunne ikke skrive noe før nå fordi måtte fikse oss og alt det drite xP jaja sykt gøy har ventet lenge på dette :) men må gå skal sovee, skole i måren -.- omg.. Snx <3

Måldegård

Hei!

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra riding i Måldegård, funny <3 På skolen i dag fikk jeg vite at det ikke ble ball først :O Men så litt etterpå ble det det :D Yeaah happy ^^ Nå må jeg bare finne ut hvordan jeg skal være på håret :P Tror jeg skal ha fletter på noe av håret elns? Vi får se ;) Sku hilse fra noen på bussen i daag haha: Simon og Sindre :P Jajaa mobilbilder idag...


Amalie daa <3


Mobilkvalitet... Blir ikke ofte(hvertfall når jeg ikke er vekke) :)

Mathias

Hei igjen!

Glemte å si dette i går, men i går hadde Mathias Bursdag men han får ikke feiret den fordi han døde av kreft i fjor bare 13år gammel :( Han gikk i klassen vår han har hatt kreft siden han var 5år gammel, han ble frisk i gjen i 5.klasse og fikk det i gjen i 7. Da ble han så dårlig at han ikke greidde å leve mer. I går den 13.februar skulle mathias fyllt 14år. Savner deg så masse :( <3 Håper du har det fint der du er nå. Will always miss U! <3

 

Mathias(R.I.P) <3

Valentine's Day

Heihoo!

Ja da nesten med en gang jeg kom hjem fra skolen var det rett innpå kameraet! Får nå er det ladet å klart! Yeah, men minnekortet er forsatt nesten fult.. sikkert bare plass til sånn 10 bilder til og så er det fult :P Hehe, Hadde det ikke vert så stykt vær ute hadde jeg kanskje tatt noen bilder ut også. Er bare veldig glad for at dere leser bloggen min! <3 I dag var jeg på 2.plass på topplista i Fusa :) Har vert på 1. 2 ganger og hadde det ikke vert for dere, hadde jeg ikke klart det.

Årrr klarer nesten ikke å vente til ballet på torsdag! :D Bare 2 dager i gjen nå, å ja gleder meeeeg! Å vet dere hvilken dag det er i dag? Valentinsdag! <3 Noen som har gitt noe fint til dine venner, kjæreste osv? Du trenger kanskje ikke bruke så mye penger men kanskje en god klem? Good friends is all I need <3  

Senteret elns..

Hei!

Ja komt hjem fra zumba nå nesten. Lei og skal snart soveee. Legger ut noen bilder fra skolen i dag som jeg ikke fikk lastet ned før. Var noe feil som skjedde elns :P Jæja da får jeg legge dem ut i nå :) iik det er bare 3 dager til ballet å jeg gleder meg :D Og litt scary da, hehe! Neida det blir sikkert gøøy ^^ Men vet ikke helt hvordan jeg skal gå da, men det finner jeg nåk ut? x) Joda, det skal jeg nok greie :) 


Vibeckee <3

Siljee <3Mattee..

Musikk og bilder, yeee <3

Neset og Burn... Jeg foretrekker redbull <3

Lol? x)

Skoleen

Ja! da satt vi her på skolen da, men er nettopp komt hjem nå. Bare til å begynne på leksene å øve til matte prøve på torsdag... Festlig -.- Hate it! Verste faget er matte og det er det faget jeg kanskje er mest dårligst i og :P Jaja, får bare prøve, og en ting til er at det er ball på samme dag som den. Blæ! Og vi får ikke en gang avspasering for neste dag! Tror jeg døør. Neida, men det er jo litt teit at ballet varer til kl 12 om kvelden og vi skal på skolen neste dag, litt teit da ? Men heh. 

 

 

Haha, chill <3

Koos hos mormor

Heisann!

Nå er jeg nettopp komet hjem fra mormor, vi spiste middag der ute og fikk vafler! Tok bilder med mobben haha hadde det funny der ja :D Nå sitter jeg med Isabell og Vicen og jeg ser kollektivet og sitter å geeke på face ;* Idag skal jeg lade opp kameraet :D så jeg har ventet lenge på.. å endelig fått det! Mandag i måren... Årrr det er så masse lekser jeg haater d -.- Jaja sånn er livet...

 
Chilling

Heij, haij, hallaoj!

Ja da blir det chilling med brus og snoop. 1 dum, ja egentlig veldig dum ting er at jeg glemte laderen til camera oppe hos en venn så jeg har ikke fått ladet det :/ så det blir iphone kvalitet. Nå er det ikke lenge til det nye rommet mitt skal bygges :D gleder meg noe syykt! Men først skal vi bli ferdig med stoven vår :3 Vi skal nemlig fikse heele huset :P kan ta sin tid, men når vi er ferdig med stuen skal vi begynne på rommet mitt yeeee :D Noen bilder med kjolen min har jeg tatt, heh, ikke så bra med mobb daa, men, men. Kjøpte kjolen Her

Kos med colaen min

Yeah

Lei...

Yoo!

Mårnings

Hei!

JA good morning every body! Her får dere spørsmålene dere lurte på, i en videoblogg. Snør der hos dere der hjemme ? Er dausnør det! Er faktisk glad for det, fordi jeg elske snø det er jo liksom snø som skal være om vinteren liksom. Så jeg ble egentlig litt glad når jeg ser ut ^^ Ikke alle som er det da men jeg liker det :) Videoen tok litt tid å laste opp såee jeg får være tolmodig ? hehe, selv om jeg ikke er det da men, prøver. Lørdag i gjen nå da kanskje den mest gøyeste dagen i helgen ? Det syns i allefall jeg, det vil komme noen bilder av meg i den nye kjolen min senere i dag tenker jeg, kan ikke si 100% sikkert men tror det. Likte den veldig godt, den er kanskje litt for stor enda men jeg vokser meg når ut i den tenker jeg! Snx senere i kveld skjønninger ;*!

 

Klubben + Helg

Jaa endelig ble det helg i gjen! vert en ganske hard uke. Jeje, endelig kan man sove lenge å slappe av ^^. Nettopp komt hjem fra ung.klubben flere folk der nå enn sist gang, ikke litt med folk en gang ass :P Hehe, shiit. Som sagt det er bare til å komme med flere spm. på spørsmålsrunden lenger nede jeg svarer på de i måren på en videoblogg :) Blir masse kos i måren, med snoop osv. ^^ Har faktisk masse snop fra sist helg, hah! Kjøper mer enn jeg greier å spise! Jeg er flink, tihi <3 Har dårlig med bilder.. ikke braa ;L Men tomorrow Im back! Da blir det nytt innlegg med masse bilder(tror jeg) Haha, joda det blir det<3

 
 

Spørsmål!

Har du noen spørsmål, så du vil vite om meg eller om bloggen min ? sett i gang å spør å jeg svarer dere på videoblogg senere :)

Blondie

Hei!

Ja i dag etter skolen, gikk jeg å Victoria ned til frisørbua fordi vi skulle stripe håret. Jeg sripet det tett i tett med blonde striper, og Vicen(kallenavn) Tok bare noen litt lysere toner i håret. Jeg er nå blitt noen hakk lysere enn det jeg var før. Du får se meg etter på her nede. Mobilkvalitet, forsatt fordi canon cameraet mitt er minnekorte helt stappa fullt, men skal snart legge dem innpå pcen så får jeg tatt nye bilder :) kommer sikkert til å skrive litt mere i kveld!

Etter blonderingen(visest ikke så godt på bilde)


Meg å Amalie(i går)
Jeg, lykke?

Heei!

Idag vil jeg si at jeg har hatt det litt travelt. Jeg har hatt en hard økt på skolen + rett etter skolen skulle jeg til Os på Moldegård. Så jeg fikk ikke blogget før nå :P Går det ann å få mere ulykke en det jeg fikk i dag ?Klemstret meg, blitt kutt på en refleks.. å ikke minst neste blitt påkjørt av en buss! Der vil jeg si at jeg hadde flaks. Har kanskje grunnen, får du sjønner svart katt over veien, fullmåne på himmelen? Ikke bare jeg som fikk ulykke skal jeg si deg, en venn av meg forstuet foten x] Heh! Jaja ikke braa.. Men nåkk om det. I dag på skolen skyllte jeg Sondre(en i klassen) en Burn fordi jeg fikk resten av hans i går x) Men så gidde jeg han ikke i dag så da, måtte jeg gi en i dag da på bensen, å gjett hvor mye det kostet da! 64kr. for 2 stk. jeg bare tenkte sånn wtf?! jaja ferdig med det i allefall ;)

I måren skal jeg stripe håret blondt med en venninne :D + før skolen skal jeg til tannlegen :/ Hjeelp! Jeg haater tannleger! De er skumle sånn serr..! Selv om jeg ikke har hull i tennene er de skumle! jaja orker ikke tenke på det en gang ;S Såeee... Tok ikke mange bilder i dag har noen mobil bilder fra Moldegård ;) Men det er mobilkvalitet :P


Litt mye sol ? ^^

Vi liker stilen din Amalie<3

Kjedelige meeg... xP

 

Koos med Silje

Hei!

Ja nå er jeg hos Silje å vi har vert ute å tatt litt bilder og inne da Helt til minnet var fult -.- koselig! Jaja vi slettet de vi ikke var helt fornøyd med å tok noen vi var litt mere fornøyd med Noen er jo litt tulle bilder å da men det er jo bare kult, er det ikke ? Har en random video her nede, haha vi venta på bilder skulle laste opp, så jeg gjorde en liten random videoblogg  Haha...

 Mandaag...

Heisann, da var det mandag i gjen... tidlig opp + lekser... Men det var nå gøy å møte alle i gjen :D Har gjort spansk leksa, åsså gidde jeg ikke å gjøre mer i dag, heh! x) Jaja ikke min feil at vi har så mye i spansk :P jaja er jo åsså sliten på en mandag ;) Men jeg gleder meg til kl halv 8 for da blir det zumba i gjen :D det er så lenge siden jeg har gjort det. Å vi har nye sanger osv, å de er gøye, så d gler jeg meg til :) Har nettopp sett at jeg er på 10. plass på Fusa lista! Jeg tenkte bare først sånn: Å shiit! Jeg var jo først på 39. plass :O Men så økte jeg bare å økte, da ble jeg veldig glad ^^ For at folk faktisk gidder å lese bloggen min, haha! Men, men visst du legger i gjen en kommentar så ser jeg sikkert på din blogg jeg å, visst jeg får tid! Menne snx senere i kveld da, xoxo <3
Enda en mandag med fult av lekser...

The Wanted, love!


See Ya! <3

Ny Header

Ja da har jeg fått ny header, endelig ^^ det er et vinter bilde nå siden det er vinter :) Hadde røde øyne, jeg vet det men det er forsent å endre på nå... Men hva syns dere? skriv gjerne hva dere syns om den :) Kos å kleem fra meeg <3
Må snøen vare hele vinteren

Heisann! enda en snøfull å vakker dag ute, med litt snø bilder å litt inne. Nå skal jeg bare chille å slappe av resten av dagen? Helgen har gått syykt fort å jeg kan ikke tro at det er skole i måren. Alt som har gjort meg i humør er bare snøen, vennene mine betyr ikke noe nå som snøen er her <3 Neida, selfølgelig betyr vennene mine kjempe myee! Å ingen kan erstatte dem, de er helt unike! <3 Har masse lødags godt tilovers i fra i går, haha er ikke så flink til å spise opp alt, med d samme. jaja mer i dag da ^^
Endelig kommer snøen! <3


Jeg klarte ikke å spise alt godizen fra i går xD

Ehee!...Veldig kaldt ute ;o 


Har så lyst til London i gjeen!

Verdens beste parfyme <3 By Britney SpearsSminkene mine, får all del bruker jeg ikke alt :P

Vi gjør oss klare til (fotoshoten) cx

Topmodel alltid gøyViktig ting om morningen (Y)¨

Noen Bilder ble på skeiven, fordi jeg orket ikke å fikse det på alle bildene ;)

Snx senere da folks <3

 

Lørdag's Koos!

Heei i dag har eg hatt en fin dag med Isabell og Victoria. Vi har spist pizza, godiz og Burn ^^ Å så var i ute sånn ca kl 9 om kvelden å tok noen kewle snø bilder :D Du får det det lenger nede ;) Så nå er vi klare for sleepovers med onepiece! Eller vicen har det, mens meg å Isa=Nothing. jajææ det går jo fiint =) På torsdag skal jeg å Vicen til frisøren etter skolen å stripe håret :D Gleder meg å er litt spent :) Men det blir sikkert bra, får vi håpe.Nå sitter vi nå her men musikken å chille på pcen + Tv. Med masse godiz :D å snack.
Chilling ?Stopp en halv!

Billmorris <3

Pedo blikk <3Awesome !

Yeeah

Snøøø!Penaa, Isabell <3


haha, litt fail ? Rawr <3

Give me five!
Jajaa...

ahhahahahaha

Juump!

Rock'n roollHeart's for U

Good friends <3Tid til overs?

Jajaa hadde ikke så mye å gjøre nett nå, så jeg tok noen bilder x) Skal snart opp til Victoria, å hadde litt tid til overs nå. Tok på mine falskeøyevipper på noen av bildene de er ganske natulige egentlig, visest ikke så godt på bildene men irl ser du det bedre :) Kommer snart header må bare fikse det til.. som kan kanskje ta litt tid ? jaja skal prøve å sjappe meg, haha. Endelig er det helg! Å jeg kan slappe av og ha det gøy. Ville til Eikedalen men tror ikke det skjer denne helgen, kanskje neste ? :) 
Hehee...