januar 2013


Day 12

Bilde av håndskriften min:

Spørst litt hvor fort jeg skiver også da ser jo det på skiften lissom..

mini ipad

Hei! Her kommer det innlegget om mini ipaden min. Jeg fikk den for noen dager siden, husker ikke hvilken. Men den er svart og fikk et grått deksel til. Sånn at jeg tar vare på den i begynnelsen kommer til å kjøpe et annet også senere helt klart. Den er 16GB minne, vet ikke tommen men tja er ikke så stor. 


Ser litt stygg ut nå siden jeg tok et klistermerke på og av igjen nå da..

U see the different

Kos

Hei idag har jeg vert med Sindre vennen! Det var kjekt litt kødd vettø når jeg er tilstedet! Men ork ikke skrive mer nå er på mobil men iPad innlegget kommer i måren i think :)

Day 11

Bilde av meg som liten:

Haha, er sikkert 10 år her elns, kunne funne et mindre også men da måtte jeg letet lenge. Der hadde jeg pannelugg ^^

sjerpings

Heei! Jeg har ikke vert flink å blogge, jeg veet! Har vert lat og har ikke hatt tid. Helt glemt de derre dag 1,2,3 osv. Igår var jeg så slalom for første gang i år! I Eikedalen. Veldig gøy! Veldig bra puddersnø der borte. Skal bort der til helga igjen da, da skal vi bo på hytte. 

Nå skal jeg snart på ''bingo'' faktisk! Veronica, har bingo greie med fotballen og så kan du vinne fine premier, jaja blir nå kos! ^^ Også visst jeg får tid skal jeg farge håret mitt og ryddet rommet. Igår fikk jeg min søte pressang fra mamsen og papsen! Det jeg hadde ønsket meeg, nemlig en Ipad! (mini ipad). Yeei, har såtte en del på den nå, og jeg er veldig fornøyd! Perfect størrelse for mej, kunne ikke tenkt meg noe større. Legger inn et innlegg om den senere.
 

ikke min dag

Hei! Nettopp kommet hjem fra skolen, og jeg kom hjem etter gymmen i dag å hadde den smerten i ryggen på ene siden. Har hatt en del vondt litt før da, kan det være skøyte dagene som har gjort det? har liksom stått på skøyter neste 4 dager på rad. Ikke vet jeg. Så har ikke greidd å bevege meg nesten...Skulle egentlig på turn i dag også, men det går ikke idag :( Så jeg vurdere å være med å se på hvertfall! åe, ulykkeee!! GÅ VEKK! vs smertee! We don't need you. Er dette din ulykkedag?

 

Day 10

Bakgrunnsbilde på mobilen:
yeye

Heeei! Kom nettopp hjem fra skøyteer nå! Sto der siden skolen. Skikkelig fin is der. Og helt blankt! Var veldig gøy, det var meg, Solveig og Silje som tok turen i dag! Sku egentlig være med noen fler også, men det kunne ikke(gadda ikke) hallo?! Dere hadde angret! I promise you. Hehe, neida men det var kjempe bra plass! Skogseidvatnet, het det for noen som lurte ;) 

Nå har jeg nettopp øvd litt til mat og helse prøve i måren i 1.time...Åååååååå! Hvorfor har vi så mange prøver?! I måren M&H, fredag norsk prøve, snart samf. prøve i 3 kapittel, osv...jeg tror jeg døør! Take it slow Benedicte, dette går fint... Tjaa ekke så sikker, tar det som det kommer! Chill. 

Ska kose meg med en varm kakaaao nå snart! Og sovee er et sove menneske spess om mårgenen. Er ikke de fleste det? ^^

Hadde ikke noen særlig bilder da må jeg mobilblogge litt kan gjøre det senere. 

Day 9

Mine parfymer:
Britney Spears

Escada

Moschino

So...?

Britney Spears

Mini sexy

Ny header

Jeeepp! Da har jeg laget en header! Jeg laget en ganske sjapp en fordi jeg orket ikke tom lenger. Eller var ikke akkurat tom da. Men er nå noe ant nå ;) Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det, men er nå bedre enn ingenting! :) 

Tycks? 

Favorite dress
Kjole // Nelly.com

homemade juice

Heei! Jeg fiikk så lyst å lage mej hjemmelaget juice. Så jeg gjorde det! Haha, tok bare 4 epler I think?(grønne) og så har vi sånn juice maskin daa dere har kanskje sett den på god måren norge? der viste de noe sånt, ikke det at jeg ser på det. Men så det sånn helt random på tv en måren!


Yum

Bestilt

Smilelab // 239.-                                                                Burt's Bees // 59.-


Xen-Tan // 419.-


Alt er fra coverbrands.no

Day 8

Bilde av utsikten fra huset mitt:
Dagen i dag


Twister always fun!
Byttebytte

Jeg bytter igjen, nytt design i boks, tror jeg ska ha dette en liten stund nå! Må bare få tatt noen bilder som jeg blir fornøyd med som jeg kan bruke til header (som kan ta litt tid) ska prøve å finne noen! 

Day 7

Et program du er avhening av nå:

Vil ikke si jeg er avhening av et spess program, er vel det vanlige facebook, instagram, snapchat og sånt ja. Er ikke noen spessielle akkurat. 
Day 6

Drømmehus/leilighet:


Det var veldig vanskelig å finne et så kalt drømmehus. Jeg fant noen veldig fine rom og bad og hus osv. Så plukket bare ut noen. 

15!!!

Heeei!

Today it's my birthday! Hoho, endelig 15 år slepper jeg å være 14is lenger, haaha! Neida vil vel si at jeg er det enda. Men, jaaa har vert å trent litt idag litt forskjelligt meste volleyball og litt annet. Ellers så har jeg hatt det veldig fint, har ikke tatt noen bilder på dagen min faktisk, shît... jaha, men i måren blir det deffinitivt bilder siden jeg skal feire bursdagen min (familiebesøk). Såe da skal du ikke se vekk i fra det!

  

Day 5

Bilde av telefonen min(Miin beeibi):


Iphone4S(over 1 år gammel) Har greidd å ikke knuse den endaa flink! 

Day 4

Skulle gjerne ha blogget mere om dagen en bare disse dag 123 osv. men har ikke hatt tid dessverre...Men jeg skal prøve på det! 

Hva er in my makeupbag?:
Day 3

Ynglingssangene mine fortiden:


 

 

 

 

Noen av sangene daa, hører på en del forskjellig actually! 

Day 2

Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør:

- Reise verden rundt!

- Snakke med one direction

- greie å gå ned i spagaten

- Kjøpe en egen øy

 

- Dykke

 

Var virkelig vanskelig å komme på noe, ville så masse lissm!.. Måtte bare ta ut noe.

DAY 1

Fakta om meg + bilde:

Jeg er en jente på 14 år blir 15, 18.januar og er født i året 1998. Er en kreativ person og kan finne på mye tull. Er en køddejente får å si det sånn. Kan være veldig guttejente og kan være veldig jentejente spørst veeldig. Er en person som ikke er så følsom på utsiden, men egentlig ganske mye på innsiden. Tar tøffe utfordringer, kanskje ikke alltid når det kommer ann på høyder selvom jeg ikke har høydeskrekk. Har et konkuransse instikt på 110%, så kan være en ganske dårlig taper. Men kan og være ganske på bunn vist det gjelder ting jeg ikke liker fysisk som f.eks: Styrketrening, jogging eller liknede. 

Er en ganske hjelpsom person, og hjelper til og er der for deg visst du trenger det. Er ikke den personen som viser følelsene mine. Viser aldri til noen hvordan jeg har det, det er problemet jeg er ganske innestengt for å si det sånn. Så når det kommer til å si hva jeg føler og sånt er det ikke alltid jeg greier det, fordi er ikke vandt til det. Men noen av vennene mine kan se på meg om det er noe eller ikke er litt scary faktisk... haha! Men jeg er et sportsmenneske, liker å holde på med sport som fotball, volleyball men hater basketball! 

Er en jente på høyden 171 cm, vekt vil jeg ikke si, men mellom 50 og 60. Liker å være ganske fjortis og kle meg ut og alt mulig! Se skrekkfilmer og komedie! Men det gåkke ann å skremme meg da dessverre! haha! Det må være en sjelden gang. 


 

 

Day 1-20

Hei!

Nå tenkte jeg å ha sånn dag 1-20. Som mange bloggere har hatt, så jeg tenkte å henge meg på! Har funnet randome spørsmål fra andre blogger/plasser som jeg har brukt. Så skirver jeg det som står, per dag osv. Ja u know what I mean

 

DAY 1 - Fakta om meg +bilde

DAY 2 - Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør

DAY 3 - Mine yngligssanger fortiden

DAY 4 - Hva er in my makeupbag?

DAY 5 - Bilde av telefonen min

DAY 6 - Drømmehus/leilighet

DAY 7 - Et program du er avhening av nå

DAY 8 - Bilde av utsikten fra huset mitt

DAY 9 - Mine parfymer(bilde)

DAY 10 - Bakgrunnsbilde på mobilen

DAY 11 - Bilde av deg som liten

DAY 12 - Bilde av håndskriften min

DAY 13 - Ting jeg elsket da jeg var mindre

DAY 14 - En del av livet ditt du savner

DAY 15 - Dine favoritt Blogger

DAY 16 - Hva slags mennesker tiltrekker deg?

DAY 17 - Et sted du vil flytte til/besøke

DAY 18 - En tid du var fornøyd og glad

DAY 19 - Bilder av 5 ynglingskjendiser

DAY 20 - Beskriv dagen i punkter

 

Det var det, jeg svarer på det første i dag! Så forsetter jeg med dag 2 i måren osv. 

Volleyballturnering!

HEII! 

Idag sto jeg opp tiidlig tidlig, klokken var vel halv 9? Hehe ikke så tidlig da men det er tidlig for meg. Vi skulle nemlig på volleyball turnering på Sotra! Jeg har spilt litt volleyball hjemme ogsånt om sommeren ellers var det nytt for meg å være med på sånn. Og vet du hva? Vi vant hele greien! VI var i 2. divisjon så nå er vi i 1! HOHO! Er så glad! Tapte ingen sett! Vi spilte 4 kamper og tilsammen 8 sett. Hele dagen gikk bort var med i både semifinale og finale. Først var jeg i stuss og jeg skulle være med og sånt, men nå syns jeg det bare var gøy. Så tror jeg vil forsette med det! 

Ellers nå har jeg litt gangsperr, spilte litt fotball igår, og har litt gangsperr fra da, ellers så kommer jeg sikkert til å få det litt i måren også, men har tøyet litt ut da, men jeg er jo så tålmodig til deet...Jaha. Men nå chiller jeg resten av dagen og skal sove leeenge i måren! 


Bra jobba gid! 

random

Heei bestisteer!

Nå venter jeg bare til klokken skal bli 7 så jeg skal på turn igjen! Såe det kan jo bli gøy igjen! Er så trøtt på skolen for tiden .... Er ikke noe uvanlig akkurat da, men gjesper sikkert sånn 100 ganger spess om mårningen ! Haha. Er bare ikke klar for skole nå...Kunne tenkt meg minst 4 uker hvertfall lissm. Jejee i måren skal jeg på framo og øve til volleyball turnering som jeg skulle få være med på! :D Hehe, det blir jo spennendes! 


Trøøøøtt

Hei akk nå er jeg veldig sliten...Nett komt fra os og skal bare chille resten av dagen. Det er en video dere må se som dere sikkert har sett, men den er så bra musikkvideoen til One direction (kiss you) har allerede fått oppi 12 millioner treff på youtube, mest sett videoen på youtube på 1 dag! Fikk jeg høre. Awzm!  J

aujau, har ikke noe å blogge om akkurat nå, så vi blogges seinare søtinger! :D

 
Nytt design again!

Japps! Da har jeg funnet et nytt design. Mye bedre enn det med jul på vertfall! Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha dette her men det ser vi! 


Var litt morsomt å se gjennom disse gamlebildene ^^

Det jeg fikk til jul

Hei! Har jo fått spørsmål om jeg kunne legge ut hva jeg fikk til jul. Ja så har jeg gjort det. Har ikke tatt med alt noe som jeg ikke gadd å lete etter for å finne men de fleste tingene mine var på rommet da. 

Leter foresten etter nytt design kan ikke ha juledesign nå når julen er over vettø! Så det skal jeg lete etter. Som sagt kunne jeg tenkt meg å hatt ferie i minst 2 uker til. Gikk alltfor fort. Julen var jo ferdig på et blunk, et nyttår er det allerede blitt å nye muligheter er til. Er faktisk ikke lenge til bursdagen min heller den 18.januar. Yeei! 15år daa. Ikke så lenge til jeg kan begynne å lærekjøre heller daa! :D


Nivea Cream Oil Shower//Nivea deodorant// Øredobber: Sett // Maskara: Volume Million Lashes//Sjokoladehjerte 

Lue//Caps billabong

Sengesett One Direction

The body shop: Body butter (mango og blåbær)Sminkevesker x3

Sjal/tubesjal x3

Ull

Krølltang: Mast // Extensions: Luxushair 65cm


Any Ideas?

Hei! Har ikke blogget på lenge nå...Lysten gikk bort/hadde ikke noe å blogge om. Men har dere noen forslag om hva? Hva vil du jeg skal blogge om? Jeg har allerede fått spørsmål om jeg kan lage et innlegg der jeg viser alt det jeg fikk til jul. Og ja det kan jeg, men vet ikke om jeg tar med alt men det meste. SÅ kom med forslag! visst du har noe! ^^