Day 1-20


Day 20

Nå gjør jeg meg ferdig med dag 1-20. Har ikke fått særlig tid til å blogge, har vert dårlig vet, men musikaluken er veldig travel på skolen og jeg blir veldig sliten. Jeg er med på dans og vi øver liksom igjennom dansene hele tiden vi har 4 danser jeg skal være med på 2 av de. Det blir veldig gøy! Så derfor blir det veldig slitne og lange dager for meg men vi slepper skole da! Og det er veldig gøY! får se om det er noen bilder fra det. Skal vise dere noen gamle musikal bilder fra i fjor, var så heldig og kom med i fjor! ^^ Det legger jeg ut sikkert senere. 

Beskriv dagen i punkter:

 - Jeg sto opp kl. kvart på åtte

- Skolen begynner kl 08.35  

- Spiste frokost   

- Gjorde meg klar til skolen(sminket meg osv)

- Gikk til skolen

- Gikk inni klasserommet slengte vekk sekken 

- Første time gikk som vanlig skole 

- Alle de andre timene gikk til øving

- Gikk hjem

- Måtte opp på skolen igjen fordi en viss person hadde ''glemt'' pengene sine og så var de i lommen.

- Såg på de som var igjen på skolen for å øve til musikalen 

- Gikk hjem igjen

- Fikk besøk

- Såg film

- Personen gikk hjem

- Jeg såg på TV

- Lagde meg nachos

- Såg på Tv og var litt på Ipaden

- Nå sitter jeg her på pcen og skriver dette innlegge

- Nå skal jeg på facebook! :-)

HELL YEAH! Sneix i mårra! <3


 

Day 19

Bilde av 5 ynglingskjendiser:

Okei, det er vel ikke så vanskelig å svare på akkurat. Alle som kjenner meg vet vel at det er selveste bandet one direction! Altså Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinsom, Zayn Malik og Liam Payne. Jepp er ikke noen bedre. Eller er jo seff mange andre jeg liker veldig godt men de som er mine favoritt kjendiser. 


Day 18

En tid du var fornøyd og glad:


Cypros larnaca:
Åååh miss it! :( 

Day 17

Et sted du vil flytte til/besøke:

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil flytte til, men jeg vil definitivt tilbake til Larnaca(Sandy Beach) Men jeg har fått høre av mamma at vi skal reise dit igjen til sommeren! Yeeeii! Men jeg vil være 2 uker da men det går visst IKKE!... Jajaa. Men jeg vet ikke helt jeg vil reise jorden rundt egentlig, til Amazonas oppdagelsestur, til en øde øy, og det er så masse egentlig!
Day 16

Hva slags mennesker tiltrekker deg?

Hvilke mennesker som tiltrekker meg er folk som er først og fremst snill, grei og liksom ikke er sur og virker hyggelig da. Også tiltrekker jeg med veldig på visst de er omtenksom eller vil liksom hjelpe da. Altså jeg tiltrekker meg alle slags mulige personer jeg snakker med altså visst jeg synst du virker hyggelig så ja da er du kjøpt og betalt liksom, men er det sånn at du er sånn selvgod og bitchy og alt sånn såe er jeg ikke så veldig interissert for å si det sleekt :-P Men det kommer jo ann på personen det. 
Day 15

Mine favoritt blogger:

http://l0ve.blogg.no

http://tcmn.blogg.no

http://cilic.blogg.no

http://sophieelise.blogg.no

http://auroramohn.blogg.no

http://solvusios.blogg.no

Dette er noen av bloggene jeg leser. Jeg leser også de som har kommentert på bloggen min og de som ligger på topp 5 på fusa listen :-)

Day 14

Heei! Fikk ikke blogget i går var vekke hele kvelden/dagen. Jeg reiste nemlig på trening(volleyball) på framo med venner. Og i bilen på vei til bussen vet dere hva jeg fant? MOBILEN MIN!!!! Den låg i bilen til pappa! Hvordan har den havnet der? Mystisk jaa vet. Den eneste plassen vi ikke hadde letet var der. Vi hadde akkurat deaktivert mobilen på en måte sånn at det ikke gikk ant til å ringe med den så fant jeg den og måtte aktivere det igjen, hhaha jaja er glaaad jeg fant den. Ble noen ubesvarte annrop på den ja. 

Idag skal jeg til min kjære Marte. Skal sove over der inatt det blir kos! Så jeg kommer nåk til hun i kveld når mamma og de skal feire bursdag elns. Får se om jeg får blogget der borte eller hva som skjer. Forsetter nå med dag 14 som jeg ikke fikk gjort i går! :-P  

En del av livet ditt du savner:

Ojj, det var litt vanskelig egentlig? Jeg savner egentlig ganske mye barndommen min, savner å ikke få karakterer på skolen. Savner det å være mindre husker liksom så godt da jeg gikk i 1.klasse og nå er jeg i 9.klasse og snart 10. Tiden går veldig fort og snart er jeg sikkert 30 liksom. Men Det var så chill når jeg var liten brydde meg ikke om klærne jeg gikk i, brydde meg ikke om sminke eller andre ting. Var egentlig en veldig guttejente før og det savner jeg faktsik litt. I 7.klasse begynte jeg vel litt med maskara og sånt men ellers nothing. Og det er vel egentlig det jeg savner mest.  


 ♥

Day 13

Hei! Har helt glemt dagene mine fremover ^^ Så begynner nå igjen! Sorry for det. 

Ting jeg likte da jeg var mindre:

Tågbane Yeiyei!tuutut.

Duplo elsket å bygge hus ogsånt med dette gjorde jeg masse før!


Bratz
Lekte jeg med maaasse før. savner min barndom...

Day 12

Bilde av håndskriften min:

Spørst litt hvor fort jeg skiver også da ser jo det på skiften lissom..

Day 11

Bilde av meg som liten:

Haha, er sikkert 10 år her elns, kunne funne et mindre også men da måtte jeg letet lenge. Der hadde jeg pannelugg ^^

Day 10

Bakgrunnsbilde på mobilen:
Day 9

Mine parfymer:
Britney Spears

Escada

Moschino

So...?

Britney Spears

Mini sexy

Day 8

Bilde av utsikten fra huset mitt:
Day 7

Et program du er avhening av nå:

Vil ikke si jeg er avhening av et spess program, er vel det vanlige facebook, instagram, snapchat og sånt ja. Er ikke noen spessielle akkurat. 
Day 6

Drømmehus/leilighet:


Det var veldig vanskelig å finne et så kalt drømmehus. Jeg fant noen veldig fine rom og bad og hus osv. Så plukket bare ut noen. 

Day 5

Bilde av telefonen min(Miin beeibi):


Iphone4S(over 1 år gammel) Har greidd å ikke knuse den endaa flink! 

Day 4

Skulle gjerne ha blogget mere om dagen en bare disse dag 123 osv. men har ikke hatt tid dessverre...Men jeg skal prøve på det! 

Hva er in my makeupbag?:
Day 3

Ynglingssangene mine fortiden:


 

 

 

 

Noen av sangene daa, hører på en del forskjellig actually! 

Day 2

Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør:

- Reise verden rundt!

- Snakke med one direction

- greie å gå ned i spagaten

- Kjøpe en egen øy

 

- Dykke

 

Var virkelig vanskelig å komme på noe, ville så masse lissm!.. Måtte bare ta ut noe.

DAY 1

Fakta om meg + bilde:

Jeg er en jente på 14 år blir 15, 18.januar og er født i året 1998. Er en kreativ person og kan finne på mye tull. Er en køddejente får å si det sånn. Kan være veldig guttejente og kan være veldig jentejente spørst veeldig. Er en person som ikke er så følsom på utsiden, men egentlig ganske mye på innsiden. Tar tøffe utfordringer, kanskje ikke alltid når det kommer ann på høyder selvom jeg ikke har høydeskrekk. Har et konkuransse instikt på 110%, så kan være en ganske dårlig taper. Men kan og være ganske på bunn vist det gjelder ting jeg ikke liker fysisk som f.eks: Styrketrening, jogging eller liknede. 

Er en ganske hjelpsom person, og hjelper til og er der for deg visst du trenger det. Er ikke den personen som viser følelsene mine. Viser aldri til noen hvordan jeg har det, det er problemet jeg er ganske innestengt for å si det sånn. Så når det kommer til å si hva jeg føler og sånt er det ikke alltid jeg greier det, fordi er ikke vandt til det. Men noen av vennene mine kan se på meg om det er noe eller ikke er litt scary faktisk... haha! Men jeg er et sportsmenneske, liker å holde på med sport som fotball, volleyball men hater basketball! 

Er en jente på høyden 171 cm, vekt vil jeg ikke si, men mellom 50 og 60. Liker å være ganske fjortis og kle meg ut og alt mulig! Se skrekkfilmer og komedie! Men det gåkke ann å skremme meg da dessverre! haha! Det må være en sjelden gang. 


 

 

Day 1-20

Hei!

Nå tenkte jeg å ha sånn dag 1-20. Som mange bloggere har hatt, så jeg tenkte å henge meg på! Har funnet randome spørsmål fra andre blogger/plasser som jeg har brukt. Så skirver jeg det som står, per dag osv. Ja u know what I mean

 

DAY 1 - Fakta om meg +bilde

DAY 2 - Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør

DAY 3 - Mine yngligssanger fortiden

DAY 4 - Hva er in my makeupbag?

DAY 5 - Bilde av telefonen min

DAY 6 - Drømmehus/leilighet

DAY 7 - Et program du er avhening av nå

DAY 8 - Bilde av utsikten fra huset mitt

DAY 9 - Mine parfymer(bilde)

DAY 10 - Bakgrunnsbilde på mobilen

DAY 11 - Bilde av deg som liten

DAY 12 - Bilde av håndskriften min

DAY 13 - Ting jeg elsket da jeg var mindre

DAY 14 - En del av livet ditt du savner

DAY 15 - Dine favoritt Blogger

DAY 16 - Hva slags mennesker tiltrekker deg?

DAY 17 - Et sted du vil flytte til/besøke

DAY 18 - En tid du var fornøyd og glad

DAY 19 - Bilder av 5 ynglingskjendiser

DAY 20 - Beskriv dagen i punkter

 

Det var det, jeg svarer på det første i dag! Så forsetter jeg med dag 2 i måren osv.