Blogg


New blog

Hallao!

Jeg har ny blogg nå er en ting jeg ikke har fått fikset helt på enda med profilbildet og ny header og sånt. Bare klikk på linken --> besv ;-)

HUSK: Å legge meg til som venn! :-D


Ups

Heeei lenge siden sist?!

Jeg har ikke fått blogget etter jeg kom hjem fra Huglo noe som jeg syns er veldig kjipt. Har hatt en del ting på meg nå så har ikke hatt tid hadde en innlevering som skulle leveres inn på 5 sider + andre ting. Men nå skal være flinkere hvertfall prøve så godt jeg kan!

Jeg har laget ny blogg er ikke sikkert dere har sett den enda men jeg sier den til dere når jeg har fått fikset den får nå ser den heelt hærpa ut. Den nye bloggen skal bli bedre mer oppdateringer og litt sånt.

Ble ipad innlegg idag faktisk orka ikke ta opp pcen som er så treig å stygg, så ble bare å ta et innlegg i full fart på iPad! Gleder meg til konfen ska jeg kjøpe meg mac, can't wait!

Bildet er tatt på vei til huglo med Gisela som sitter baki! ^^

Bytte blogg?

Hei igjen! 

Jeg har lenge tenkt på å bytte blogg altså å ikke ha denne lenger og bytte til en annen. Grunnen er at jeg liker ikke bloggnavnet mitt. Jeg vil ha en litt mer som feks: benedictesværen, bss osv. Er jo sikkert ikke de er ledige selfølgelig men får se. Det passer liksom mye bedre enn bennies. Det er liksom nesten kallenavnet og er lei av akkurat det. Så får se hva som skjer bytter mest sannsynlig, men først må jeg få ny header, design osv! :) Håper dere sjønner det da!

fredagen

litt etter feiringen.


lolhaah, morsomme utrykk på folk

fint