Anbefalinger


Silje!

Hellu idag har eg vert på senteret har vert sånn marked der nede, jeg kjøpte meg seff heliumballong! Filmet det på pcen men gjett va? Den var jo seff ikke noe lyd på så ble ikke noe av den filmen....jaja gjør det neste gang :))

Tysnes whohooo!

Hey!

Hatt en super dag med Sindre og Maria :D var på tivoliet tok koppene og 2 andre ting de andre var bare kjedelige ;) ble døds kvalm etter 4 runde :S

Skal kanskje i måren på lidolido, mamma gadd ikke i kveld ...-.-

Vi ble ikke kvalme nei...^^

Gårsdagen

Ja fikk ikke blogget i går kom så seng hjem, men vi spiste pizza og koste oss!

Idag skal jeg, Helene, Silje, og Sindre til Jonas! Dere får bilder senere i kveld :)

Helene har d gøy med mobben min jaa!

Barnevakt?

Heey!

Grunnen til at jeg ikke blogget i går er fordi jeg sov i telt med: Silje, Helene, og Marthe ^^ vi døgna eller nesten da :) Piss regnet så var litt vanskelig. Var jo torden vær og greier ute og gjett om jeg ble redd!! Heh, neida jeg elsker lyn og torden og sånt er så gøøy! Hehe ikke så mange som liker det da, men syns det bare er gøy jeg ^^ eller kanskje ikke når du er helt alene da..

Nå er jeg med Silje vi hører på musikk! Helene kommer snart bort og. Vi skal være barnevakt for Tonje(ungene) kl 8 elns så d blir jo gøy ^^ hehe!
Ble mobb innlegg pga har ikke pc og gadd ikke låne bare tok et enkelt og greitt innlegg med mobbeen min :D

Lånte noen klær av Silje ^^

Venteeer..

Heei!

Sorry for lite blogging, har rett å slett ikke orket i går. Nå sitter jeg her med Silje og venter på faren hennes skal komme å hente oss, vi skal ut til Helene og Jonas i Strandvik. Gikk ikke buss eller noe så vi venter for fullt her.
Ble mobilinnlegg nå, men i kveld skal jeg blogge vanli
Snx beste lesere! <3

Beste jakken!

Heiheij!

Jess fikk jakken min fra university en slags skolegenser men jeg tok ikke en sånn med logo på, jeg tok en uten en. Det er ikke akkurat en genser mer en jakke. Og den er utrolig god og varm! Veldig stor er den og tok den i str. M kunne hatt den i S men er nå litt godt med en stor jakke ogda! :D

I måren skal jeg på skoleen i gjen! Vert borte fra den i 2 dager nå tror jeg? Virker kanskje ikke så masse, men har vert drit kjedelig og bare vert hjemme å ikke gjort en dritt :P Men en god grunn da er at du slepper å stå opp så tidlig. 

Mobilkvalitet..

Beach smoothie!

Heisann!

Sommerens beste smoothie er beach smoothie, en oppskrift jeg fant i et TOPP blad faktisk! :P Hehe, men den er døds god! Jeg skal vise dere hvordan dere lager den, veldig enkel egentlig. Men hadde ikke youghurt, men det går fint med eplejuice ;)


Her er oppskriften

Først tar du 3dl blåbær

Så tar jeg 2dl eplejuice eller 1 1/2 dl youghurt

En halv banan

And mix it! Enjoy!