Day 14

Heei! Fikk ikke blogget i går var vekke hele kvelden/dagen. Jeg reiste nemlig på trening(volleyball) på framo med venner. Og i bilen på vei til bussen vet dere hva jeg fant? MOBILEN MIN!!!! Den låg i bilen til pappa! Hvordan har den havnet der? Mystisk jaa vet. Den eneste plassen vi ikke hadde letet var der. Vi hadde akkurat deaktivert mobilen på en måte sånn at det ikke gikk ant til å ringe med den så fant jeg den og måtte aktivere det igjen, hhaha jaja er glaaad jeg fant den. Ble noen ubesvarte annrop på den ja. 

Idag skal jeg til min kjære Marte. Skal sove over der inatt det blir kos! Så jeg kommer nåk til hun i kveld når mamma og de skal feire bursdag elns. Får se om jeg får blogget der borte eller hva som skjer. Forsetter nå med dag 14 som jeg ikke fikk gjort i går! :-P  

En del av livet ditt du savner:

Ojj, det var litt vanskelig egentlig? Jeg savner egentlig ganske mye barndommen min, savner å ikke få karakterer på skolen. Savner det å være mindre husker liksom så godt da jeg gikk i 1.klasse og nå er jeg i 9.klasse og snart 10. Tiden går veldig fort og snart er jeg sikkert 30 liksom. Men Det var så chill når jeg var liten brydde meg ikke om klærne jeg gikk i, brydde meg ikke om sminke eller andre ting. Var egentlig en veldig guttejente før og det savner jeg faktsik litt. I 7.klasse begynte jeg vel litt med maskara og sånt men ellers nothing. Og det er vel egentlig det jeg savner mest.  


 ♥

2 kommentarer


Hanna
-09.02.2013 kl:15:56


Hei, bennies

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
Benedicte Solberg Sværen
-09.02.2013 kl:16:05


Hanna: Tusen takk! :))

Skriv en ny kommentar