Helga

Hei! Ja som dere sikkert har sett så har jeg ikke fått blogget. Ble for liten tid og stress visst jeg skulle finne på å blogge der nede på den lille mobilen når vi helst ville stå på ski hele dagen. Men mamma har tatt noen bilder fra helga litt jeg også da hehe. Det var veldig mye snø der borte, og jeg savner allerede det. Det snødde sikkert 15cm dagen vi reiste ren pudder snø! Åårh og når jeg kommer her igjen da, slaps og regn og..jaa kjiipt! Menmen sånn er det i fusa...Ikke noe sommer/vinter plass -.- reegn all the time føler jeg. 

I måren skal jeg i begravelse. Det blir veldig trist helt garantert. Og så blir det nok stappfullt! Dere har kanskje hørt om ulykken i Fusa/Samnanger? Via nyhetene? Men det var 2 personer som døde, begge foreldrene til en i klassen min døde. Og den personen i klassen min ble lettere skadd og går på krykker. Og det er helt forferdelig og tenke på...Fysøren hvorfor er verden så urettferdig? Dere kan lese mer om ulykken HER. 


Giselaa daa!

2 kommentarer


Maria Vik
-04.02.2013 kl:20:13


Sinnsykt urettferdig det som skjedde :( Skal i begravelsen jeg og, det er nok bare familien og de nærmeste det er plass til i kirken. Så tror vi andre som ikke får plass der skal sitte i gymsalen på skolen..

Så utrolig koslig ut!

Har linkerunde på bloggen visst du vil være med btw ;)
Annie Ertsland Dahl
-04.02.2013 kl:21:33


Fine bilder! <3

Skriv en ny kommentar