DAY 1

Fakta om meg + bilde:

Jeg er en jente på 14 år blir 15, 18.januar og er født i året 1998. Er en kreativ person og kan finne på mye tull. Er en køddejente får å si det sånn. Kan være veldig guttejente og kan være veldig jentejente spørst veeldig. Er en person som ikke er så følsom på utsiden, men egentlig ganske mye på innsiden. Tar tøffe utfordringer, kanskje ikke alltid når det kommer ann på høyder selvom jeg ikke har høydeskrekk. Har et konkuransse instikt på 110%, så kan være en ganske dårlig taper. Men kan og være ganske på bunn vist det gjelder ting jeg ikke liker fysisk som f.eks: Styrketrening, jogging eller liknede. 

Er en ganske hjelpsom person, og hjelper til og er der for deg visst du trenger det. Er ikke den personen som viser følelsene mine. Viser aldri til noen hvordan jeg har det, det er problemet jeg er ganske innestengt for å si det sånn. Så når det kommer til å si hva jeg føler og sånt er det ikke alltid jeg greier det, fordi er ikke vandt til det. Men noen av vennene mine kan se på meg om det er noe eller ikke er litt scary faktisk... haha! Men jeg er et sportsmenneske, liker å holde på med sport som fotball, volleyball men hater basketball! 

Er en jente på høyden 171 cm, vekt vil jeg ikke si, men mellom 50 og 60. Liker å være ganske fjortis og kle meg ut og alt mulig! Se skrekkfilmer og komedie! Men det gåkke ann å skremme meg da dessverre! haha! Det må være en sjelden gang. 


 

 

Én kommentar


Solvusios <3
-14.01.2013 kl:12:15


Verdens fineste bennypus <3 Glad i deg <3

Skriv en ny kommentar